18. kolo
13.01.2018 15:30 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

FC Augsburg - Hamburger SV 1:0

Jen jednu branku viděli diváci ve WWK Aréně. Domácí Augsburg udolal jedinou brankou v závěru prvního poločasu severoněmecký Hamburk. Autorem trefy se stal Koo Ja-cheol.

Hamburk sice začal v Bavorsku hodně aktivně, ovšem s první stoprocentní příležitostí přispěchali až domácí. Rána Caiubyho ale minula branku a po čtvrthodině hry zazdil nadějné přečíslení Gregoritsch. Hamburk hrál vyrovnanou partii, před golmanem Hitzem však nebyl dostatečně důrazný a vlastně žádnou vyloženou šanci si v prvním poločase nevypracoval.

Vyrovnaný první poločas směřoval k nerozhodnému konci, když v jeho poslední minutě šel Augsburg zničehonic do vedení. Centr Caiubyho přistál přesně na hlavě Koo Ja-cheola a Augsburg vedl 1:0!

Augsburg si po změně stran hubený náskok bez problému hlídal, dokonce měl o něco větší držení balónu. Bohužel druhý poločas ve WWK Aréně spíše nudil. Počet vyložených příležitostí byl velmi malý. Výjimkou byla 76. minuta a tutová šance Gregoritsche, která skončila na brankové konstrukci. Hamburk měl velké štěstí a ještě se udržel ve hře o body, nicméně žádný závěrečný nápor se z jeho strany neuskutečnil. Čtyři minuty před koncem sice došlo k velké radosti, nicméně gól z ofsajdu nebyl hostům uznán. Sudí Gräfe ještě nastavil pět minut, ale ani během nich se Hamburk na nic nezmohl.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele