32. kolo
28.04.2018 15:30 CET
4 : 1
(1:0)

Reportáž

Bayern Mnichov - Eintracht Frankfurt 4:1

Bayern už má v pohodě zajištěný titul, přesto pro něj byl zápas proti Eintrachtu pikantní - vždyť ho trénuje Niko Kovač, budoucí kouč Die Roten. Ten ovšem v Allianz Areně musel sledovat prohru svého týmu 1:4.

První poločas přitom vypadal na remízu 0:0 a příliš zajímavých akcí nenabídl. Až těsně před jeho koncem se prosadil Niklas Dorsch, tedy jeden z mladíků, které kouč Jupp Heynkces nasadil do základní sestavy. Jeho tým je totiž plný zraněných hráčů a tak chtěl ty, kteří zranění nejsou, pošetřit do důležité odvety v Madridu proti Realu v Lize mistrů

Na druhou branku pak diváci v Allianz Areně čekali do 76. minuty. To se trefil Sandro Wagner, který tak potvrdil, svou úlohu žolíka za Roberta Lewandowského. O chvíli později se ale Eintrachtu povedlo závěr zápasu alespoň trochu zdramatizovat, když na 1:2 snížil Sebastian Haller.

Pak už ovšem úřadoval zase pouze Bayern. V 87. minutě se prosadil brazilský bek Rafinha, o chvíli později pak stoper Niklas Süle. Bayern tak slavil výhru 4:1 a vyhlíží odvetné utkání na San Bernábeu. Kouč Niko Kovač tak odjel ze svého budoucího působiště zklamaný.

Chuť a náladu si ovšem může spravit už v květnu - to se totiž Eintracht na berlínském olympijském stadionu utká právě s Bayernem ve finále DFB Pokalu. Kovač tak ve svém posledním zápase na lavičce Orlů může svému novému zaměstnavateli uzmou cennou trofej.

Autor: Jan Pikous

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3:0

Reagovat
Rich

4-1

Reagovat
smazaný uživatel

3-1

Reagovat
Heresy

2:1 a myslite ze ma bayern jeste sanci vyradit real ? ja osobne se bojim ze ten komplex z realu je az moc silny

Reagovat
Rich

Šance tady je při výsledku 1-2 z prvního zápasu, Real si nemůže být jistý, i když někteří věří v postup Realu. Bayern musí dát, to nejsilnější na hřiště, byl jsem skeptický, když jsem viděl v sestavě Martineze, který měl pomáhat defenzivě, podle mě hrát proti Realu je nesmysl s defenzivním záložníkem. Nakonec to dopadlo, že se zranil.

Jednoduše postavit to nejsilnější. Ulreich, Alaba (Snad bude fit), Hummels, Sule, Kimmich, Thiago, Tolisso, Ribery, James, Muller, Lewandovski. Pakliže, jestli by Lewandovski nic nehrál, tak druhou půlku bych nasadil Wagnera, jelikož formu má a góly dokáže dávat.

Reagovat
RadekVonCZE

Shabani? Kosovo is Serbia

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele