28. kolo
31.03.2018 15:30 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Bayer Leverkusen - FC Augsburg 0:0

Leverkusen bezbrankově remizoval s Augsburgem a propásl příležitost na proniknutí mezi čtyři nejlepší týmy bundesligy. V neatraktivním zápase byli aktivnější domácí, kteří dokonce vstřelili gól, jenž však rozhodčí neuznali kvůli ofsajdu.

Leverkusen by se v případě výhry posunul na čtvrté místo, které zaručuje účast v základní skupině Ligy mistrů, po remíze je však s pětačtyřiceti body na pátém místě a na čtvrté Lipsko ztrácí jeden bod, před Leverkusen se navíc ještě může dostat šestý Frankfurt, který svůj zápas osmadvacátého kola hraje až v neděli.

V prvním poločase zápasu mezi Leverkusenem a Augsburgem jsme nebyli svědky žádné větší šance a oba týmy praktikovaly spíše opatrný styl fotbalu. Aktivnější však v prvním poločase určitě byli domácí, kteří měli po první půli jasnou převahu snad ve všech statistikách.

Na první velkou šanci utkání jsme si museli počkat až do 60. minuty, kdy se po dobré individuální akci dostal k zakončení domácí Bailey, míč však ovlivnil augsburský Hinteregger a brankář Hitz tedy žádnou těžší práci neměl. V 65. minutě se trefil dalekonosnou střelou zpoza vápna do sítě domácí Julian Brandt, jehož gól však rozhodčí neuznali, jelikož hru podle nich ovlivnil jeden z hráčů Leverkusenu, kteří stáli v ofsajdové pozici.

Zápas skončil 0:0, ačkoliv více šancí měli jednoznačně domácí. Augsburg může i se svými fanoušky odjíždět z Leverkusenu v dobré náladě, příští sobotu ho však čeká těžký domácí souboj s Bayernem Mnichov.

Autor: Lukáš Hrneček / kicker.de

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele