23. kolo
04.03.2017 15:30 CET
2 : 0
(0:0)

Reportáž

Werder Brémy - SV Darmstadt 2:0

Souboj dvou celků, pro které je hlavním cílem záchrana a udržení bundesligové příslušnosti i pro další ročník, nabídl v sobotu Weser Stadion v Brémách. Domácí Werder tu přivítal poslední Darmstadt a jednoznačným cílem pro zelenobílé byl zisk tří bodů.

Už ve třetí minutě to ale byli hosté z Darmstadtu, již mohli jít do brzkého vedení. Ve vápně po rohovém kopu hlavičkoval Aytac Sulu, avšak s jeho pokusem si Felix Wiedwald, jenž dostává přednost před Jaroslavem Drobným, dokázal poradit. První poločas byl celkově na příležitosti na obou stranách chudých a dalších zajímavých šancích se tak už diváci na Weser Stadionu v Brémách nedočkali.

Druhý poločas pak přinesl dvě šance Werderu, nejprve mohl dostat domácí do vedení ostrostřelec Pizzarro, o chvíli později to hlavou po centru ve vápně zkoušel i český pravý obránce v dresu brémských Theo Gebre Selassie, ani jeden však Heuera Fernandese v brance Darmstadtu nepřekonal.

Podařilo se to až z nařízené penalty Maxovi Krusemu, jenž poslal balon k levé tyči a v sedmdesáté čtvrté minutě šli tak zelenobílí do vedení 1:0. Definitivní pojistku na vítězství Werderu přidal v nastaveném čase znovu bývalý hráč Wolfsburgu.

Tentokrát vyzval německého útočníka ke skórování Fin Bartels, a ten střelou ze střední vzdálenosti druhým gólem v utkání rozhodl o výhře a třech bodech pro Brémy, Darmstadt i nadále zůstává poslední.

Autor: Jan Pikous / onlajny.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
Krausio_Real_M

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele