20. kolo
11.02.2017 15:30 CET
0 : 1
(0:1)

Reportáž

Werder Brémy - Borussia Mönchengladbach 0:1

Werder opět nezvládnul domácí zápas a prohrál. Tentokrát byli úspěšnější borci hájící dres Borussie Mönchengladbach. O jedinou trefu utkání se postaral ještě v úvodní patnáctiminutovce Thorgan Hazard.

Zároveň se jednalo o první větší příležitost tohoto klání. Rychlý brejk zastihnul obrahu domácích nezformovanou, takže mohl Christoph Kramer posunout doprava na zcela volného Hazarda, který byl sice z úhlu, nicméně přesto se mu podařilo míč trefit tak, že proletěl kolem hlavy Felixe Wiedwalda, byť se jednička brémského celku snažila, co mohla - 0:1.

Nedlouho poté sehrál povedenou akci Werder. Na jejím konci stál Fin Bartels naprosto osamocen před Yannem Sommerem, nicméně švýcarský brankář svůj tým hodně podržel. Na druhé straně to zkoušel Herrmann, ale nezadařilo se. Pak se do míče opřel Bartels a jenom o malý kousíček minul bránu. Více zaznamenáníhodného se během úvodního dějství neudálo.

Po změně stran se na hřišti objevili jak Theodor Gebre Selassie, tak Claudio Pizarro. První šanci ovšem obstaral po šikovném přiťuknutí od Fabiana Johnsona André Hahn. Ocitnul se zcela sám na hraně šestnáctky. Možná, že mohl s balonem ještě jít blíže k brémské svatyni, nicméně rozhodnul se střílet a s touto variantou Felix Wiedwald počítal.

Vychytal i Hazarda v 75. minutě. Ale protože nedlouho předtím neproměnil svou hlavičku v gól peruánský šutér Pizarro, vrátili se svěřenci Alexandera Nouriho zpět na barážovou pozici.

Hříbata naopak bodoval počtvrté v řadě a díky tomu budou po tomto kole maximálně desátí. Příště doma přivítají Lipsko, zatímco celek z Weserstadionu pocestuje do Mohuče.

Autor: Tomáš Kordík / kicker.de

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele