22. kolo
26.02.2017 17:30 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

Schalke 04 - TSG Hoffenheim 1:1

Atraktivní souboj čtvrtého celku tabulky s pátým uzavřel dvaadvacátý Bundesligový víkend. Ve Veltins Areně v Gelsenkirchenu domácí Königsblauen přivítali Hoffenheim, jehož gólman Oliver Baumann musel už v páté minutě poprvé tahat míč ze své branky.

Stalo se tak po obloučku Seada Kolačinace do vápna, po němž se k balonu dostala zimní posila z Norimberku Guido Burgstaller a přesným pasem našel nabíhajícího Alessandra Schöpfa - ten už měl tváří v tvář brankáři hostí snadnou práci a přesnou ranou do levého dolního rohu poslal svůj tým do vedení.

Hoffenheimští měli svou největší příležitost na vyrovnání skóre ve třicáté sedmé minutě. Střelu Demira Kemirbaye ovšem Ralph Fährmann vyrazil a následná dorážka z první v podání Bičakčiče branku Schalke minula úplně.

Krátce po hodině hry mohli jít Königsblauen do dvoubrankového vedení, když si při nešikovné malé domů dal málem vlastní gól Hübner - míč však skončil naštěstí pro hosty mimo Baumannovu branku.

V šedesáté deváté minutě mohlo TSG srovnat krok, když hlavičkoval Sandro Wagner. Nejlepší kanonýr Hoffe v této sezoně však Fährmanna nepřekonal, a nedokázal to ani dále zakončující Szalai.

Branka na 1:1 však nakonec přeci jen přišla - stalo se tak v sedmdesáté deváté minutě, když Zuber poslal do šestnáctky centr, na nějž si naběhl Sebastian Rudy - a zkušený středopolař, jenž má po skončení smlouvy namířeno do Bayernu Mnichov, poslal míč neomylně a nekompromisně za Fährmannova záda.

Napínavé utkání dvou ambiciózních německých celků tak skončilo dělbou bodů.

Autor: Jan Pikous / onlajny.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

Jak může potenciálně nastoupit Naldo, když je zraněnej do konce sezóny?

Reagovat
Beči

"Atraktivní souboj čtvrtého celku tabulky s pátým uzavřel dvaadvacátý Bundesligový víkend. " ... co to ti redaktoři hulí, že vidí Schalke páté v tabulce?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele