16. kolo
21.12.2016 20:00 CET
2 : 0
(0:0)

Reportáž

Hertha BSC - SV Darmstadt 2:0

Coby jednoznačný favorit šla do domácího utkání proti Darmstadtu berlínská Hertha. Svěřencům Pála Dárdaie se před vlastními fanoušky letos mimořádně daří, když na domácím stadionu prohráli jediné utkání a ve všech zbylých brali plný počet tří bodů. I díky této skvostné bilanci tak BSC stále drží pozici zajišťující evropské poháry, zatímco Darmstadt má zcela jiné starosti a jeho hlavním cílem pro tuto sezonu bude udržení se mezi elitní bundesligovou osmnáctkou.

Zápas bohužel pro diváky nenabídl příliš atraktivní fotbal - za celých devadesát minut jsme viděli pouze pět střel a o všechny se postarala domácí Hertha BSC. Gólová byla ovšem až střela Marvina Plattenhardta z padesáté třetí minuty. Gól padl z přímého kopu z velké vzdálenosti a gólman Esser v bráně Darmstadtu jen koukal, jak neskutečná paráda se hráči domácího mužstva povedla.

O třináct minut později zasadili berlíňané Darmstadtu druhý úder. A znovu u toho byl Marvin Plattenhardt - tentokrát rozehrával standardní situaci, kdy míč letěl do vápna, kde si našel Salomon Kalou. Na jeho hlavičku Esser nedosáhl a podruhé během krátké chvíle tak lovil míč ze své branky. Hertha vedla 2:0 a suverénně a zaslouženě mířila za očekávanými třemi body.

Další góly už zápas nepřinesl. Jarstein v brance Herthy si tak připsal čisté konto a celý tým Pála Dárdaie důležité vítězství nad Darmstadtem, který nadále v tabulce zůstává na sestupové pozici.

Autor: Jan Pikous / onlajny.com

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Pánové čutálisti z Herthy ten výmrd měl přijít až v tomto kole. Rozdíl na dvojku je slušný.

Reagovat
hraca

s podobným kurzem šli proti Werderu. Myslíš, že příjde minimálně plichta?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne minimálně- ale maximálně, vyhovovala by mě víc.

Reagovat
smazaný uživatel

No nevim Darmstadt venku skore 4:18, Hertha doma 13:4... navic s Daridou i Ibisevicem... to by asi musela zasahnout vyssi moc.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi jsem byl špatně pochopen- tip 1 max. 0

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele