16. kolo
20.12.2016 20:00 CET
1 : 2
(0:1)

Reportáž

Borussia Mönchengladbach - VfL Wolfsburg 1:2

Souboj dvou celků, jenž by se nepochybně viděly rády v tabulce výše, než je jejich momentální postavení ve druhé polovině tabulky, nabídlo úterní bundesligové utkání hrané v Borussia-Parku. Domácí Gladbach tu přivítal Vlky z Wolfsburgu, jenž chtěl navázat na víkendovou domácí výhru s Eintrachtem Frankfurt, jenž mužstvu Valériena Ismaela vystřelil Jeffrey Brouma.

A výtečně zelenobílí vstoupili i do utkání v Porýní. Už ve čtvrté minutě poslal Maximilian Arnold do vápna z levé strany výborný centr, do nějž se z voleje opřel Daniel Caligiuiri a Yann Sommer v brance v Gladbachu jen koukal, jak se hosté dostávají do vedení.

V devatenácté minutě se mohl náskok Wolfsburgu zvýšit už na dvě branky, když se ohromné chyby v rozehrávce dopustil právě švýcarský brankář ve službách Hříbat a namazal Julianu Draxlerovi balon přímo do obrovské šance na skórování. Německý reprezentant ovšem zaváhal a ani na dva pokusy nedokázal zavěsit.

To se naopak na druhé straně podařilo Thorganu Hazardovi. Diváci si na tento moment ovšem museli počkat až do druhé půle. V padesáté druhé minutě se na hranici velkého vápna do míče opřel Lars Stindl, jehož ránu gólman Diego Benaglio vyrazil pouze před sebe. Tam už čekal připravený belgický ofenzivní záložník a měl poměrně snadnou práci - domácí srovnali na 1:1.

Remízový stav ovšem vydržel jen po dobu šesti minut. Pak si Draxler špičkovým způsobem udělal dobrý den z tří beků domácích a poslal do velké šance Maria Gomeze. Německý kanonýr pak potvrdil svou pověst střelce a vítězným gólem přihrál cenné tři body týmu Vlků.

Autor: Jan Pikous / onlajny.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele