29. kolo
15.04.2017 15:30 CET
1 : 0
(1:0)
Stadión:
Opel Arena, Mainz

Reportáž

1. FSV Mainz 05 - Hertha BSC 1:0

Momentálně patnáctý tým tabulky, kterým je Mohuč, přivítala v Opel Areně berlínskou Herthu, které patří šestá příčka a svěřenci Pála Dárdaie tak bojují o účast v pohárové Evropě. Zápas v městě karnevalů však žádný zajímavý fotbal nenabídl a žádné šance jsme se během prvních dvaceti minut hry nedočkali.

První větší šanci přinesla až dvacátá šestá minuta. Měl ji Danny Latza, se střelou středopolaře FSV si však brankář hostí Rune Jarstein poradil a bezbrankový stav zůstal zachován.

Už už to vypadalo, že první poločas žádné branky nepřinese. Pak ale v nastaveném čase rozehrávali hráči Mohuče rohový kop, konkrétně Brosinsky, před vápnem střílel stejně jako předtím Danny Latza a jeho střelu do vlastní sítě nešťastně tečoval stoper Herthy John Anthony Brooks.

Kvůli vlastnímu gólu reprezentanta USA tak šli na poločasovou přestávku v lepším rozpoložení hráčí Mohuče. Po návratu z kabin solidní možnost v šedesáté druhé minutě Jairo Samperio, ale střela středopolař Mohuče skončila vysoko nad hostující branku a Runeho Jarsteina nijak více neohrozila.

Další minuty toho nezajímavého zápasu už žádné šance nenabídly a Mohuč tak po vlastním gólu stopery Herthy Brookse slaví důležité tři body. Vzhledem k tomu, že se však z vítězství radoval i Augsburg, jenž je v současnosti největším konkurentem Mohuče v boji o vyhnutí se nepopulární barážové pozici, to pro Die Nullfünfer mnoho neznamená a i nadále musejí svěřenci Martina Schmidta vyhrávat, pokud se dvojutkání s třetím nejlepším celkem druhé ligy chtějí vyhnout.

Autor: Jan Pikous / onlajny.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
Lahvac-CZ

souhlas

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele