14. kolo
27.11.2015 20:30 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

SV Darmstadt - 1. FC Köln 0:0

Žádnou velkou podívanou nenabídla páteční předehrávka čtrnáctého bundesligového kola. V duelu mezi Darmstadtem a Kolínem nad Rýnem gól nepadl, ačkoliv několik zajímavých příležitostí k vidění bylo. S konečnou remízou nemůžou být příliš spokojeni ani domácí, kteří by na svém stadionu proti podobným soupeřům rádi uzmuli všechny tři body, ani hosté, jímž zřejmě po tomto víkendu odskočí soupeři nacházející se na pohárových příčkách.

Poprvé to na nejmenším stadionu německé nejvyšší soutěže (co se týká kapacity) zahučelo po devíti minutách hry. To Sandro Wagner sklepl míč hlavou ke kopačkám Jana Rosenthala a devětadvacetiletý útočník z hranice šestnáctky jen těsně minul. Na druhé straně dopadl podobně Marcel Risse, na jehož střílenou pobídku nedosáhl Anthony Modeste a balón prosvištěl kolem pravé tyče.

V ještě větší příležitosti se pak po příhře od Bittencourta Yannik Gerhardt, ten ale nezachoval chladnou hlavu a ve vynikající pozici zamířil vysoko nad. První vážnější zákrok si domácí brankář Christian Mathenia připsal až ve 34. minutě, kdy jeho schopnosti prověřil prudkou přízemní střelou kolínský kapitán Matthias Lehmann, a jednička Darmstadtu předvedla vynikající zákrok.

Ještě do přestávky jednou zahrozili bílomodří, Sandro Wagner ovšem podobně jako před malou chvílí na opačném konci hřiště Gerhardt bránu vůbec netrefil. Ve druhém poločase oživil hru Kozlů střídající Miloš Jojić, ani po slibné akci bývalého hráče Borussie Dortmund se skóre němenilo, a tak diváci si mohou namísto rozebírání gólových situací vyprávět alespoň o tom, jak do druhého poločasu musel zřejmě zraněného hlavního rozhodčího Denize Aytekina nahradit Christian Dietz.

Autor: Michal Kovalčík

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1 0

Reagovat
Bastaron

2:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele