13. kolo
22.11.2015 15:30 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

Hertha BSC - TSG Hoffenheim 1:0

Berlínská Hertha díky vlastnímu gólu smolaře Eugena Polanskiho zdolala Hoffenheim a už je čtvrtá. A hosté? Ti zůstávají přikování na samém chvostu bundesligové tabulky.

Olympijský stadion v hlavním městě Německa pamatuje ledacos. Včetně vrtochů počasí. Husté sněžení po čtrnácti minutách hry zapříčinilo, že musel být vyměněn bílý balon za viditelnější červený. To byl na dlouhou dobu v podstatě jediný pozoruhodný moment zápasu. Příznivci se tak mohli trochu bavit možná jen pohybem Salomona Kaloua, který jako by si navzdory letům v Evropě stále ještě nezvyknul na sníh.

Gól přišel na pořad odpoledne ve 30. minutě. Marvin Plattenhardt zahrával z pravé strany přímý kop a jeho centr na malém vápně hlavou posunul kapitán Polanski na tyč, od níž se odrazil několik decimetrů za brankovou čáru. Oliver Baumann jej sice rychle odrazil zpět do hřiště, nicméně moderní technologie byly nekompromisní - 1:0.

Hetha nadále měla více ze hry, jenže finální kombinace vázla. Hoffenheim se prakticky k ničemu nedostal ani během druhé půle, a tak největší nebezpečí pro Runeho Jarsteina představoval v nastaveném čase jeho spoluhráč John Brooks, který si málem vsítil vlastní branku. Málem - tudíž všechny tři body zůstaly doma.

Autor: Tomáš Kordík / kicker.de

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:2

0

Reagovat
Lahvac-CZ

3:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele