20. kolo
07.02.2016 15:30 CET
1 : 1
(0:1)

Reportáž

Hamburger SV - 1. FC Köln 1:1

Hamburk a Köln ve vzájemném duelu remizovali. Zatímco domácí se v tabulce o příčku propadli, Kolínští si o jednu polepšili.

V 7. minutě se jako první do šance dostal Nicolai Müller, ale stejně jako jeho spoluhráč Matthias Ostrzolek o stejnou proci minut později neuspěl. Kölnu jako by chyběla kvalitní myšlenka. HSV mohlo jít do vedení po třiadvaceti minutách hry, kdyby ovšem rozhodčí Felix Brych zapískal po kontaktu Lewise Holtbyho s nohou Filipa Mladenoviće penaltu. Nestalo se a nebylo to správné rozhodnutí.

Nicméně jelo se dál a nedlouho před závěrem první půle udeřili hosté. Nejprve mířil Anthony Modesta hlavou do břevna. A pak obral Simon Zoller o balon Johana Djouroua, Jonas Hector mu jej vrátil zpátky do pokutového území a německý útočník jej po zemi dostal na místo určení za Reného Adlera - 0:1.

Na vyrovnání se čekalo ve druhém poločase jenom dvě minuty. Pak vyfasoval od čerstvě vystřídavšího Artjomse Rudnevse přihrávku Nicolai Müller a z hranice pokutového území naprosto fenomenálně vymetl levou šibenici - 1:1! Při takových trefách angličtí komentátoři obvykle zakřičí: "Oh, what a goal! What a spectacular goal!" Ale to jen tak mimochodem.

Odpovědět mohl Kačar. Na druhé straně zase štěstí zkoušeli Mladenović, Modeste a Marcel Riise z přímého kopu, se kterým měl Adler docela potíže. To se psala 67. minuta a od té doby se už žádná jó vyložená příležitost ve Volksparkstadionu neurodila. V příštím kole uvidí Hříbata z Mönchengladbachu, zatímco Köln doma přivítá Eintracht Frankfurt.

Autor: Tomáš Kordík / kicker.de

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:0 0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele