7. kolo
04.10.2014 15:30 CET
1 : 1
(1:1)

Reportáž

Werder Brémy - SC Freiburg 1:1

Ani sedmé utkání v letošním ročníku neznamená pro Freiburg s Werderem Brémy tříbodový zisk a v souboji na spodku německé ligy se oba týmy rozešly smírně po remíze 1:1. Hosté se dostali do vedení již v 8. minutě po proměněné penaltě českého krajánka Vladimíra Daridy, domácí srovnali po půl hodině hry a ve zbytku času už žádná gólová trefa k vidění nebyla. Freiburg se nachází na patnáctém místě s pěti body, Werder je poslední se čtyřmi body.

Freiburg zahrozil hned v 7. minutě a dostal se do vedení, když unikajícího Philippa fauloval na levé straně pokutového území Prödl a rozhodčí správně odpískal pokutový kop. K jeho zahrání se postavil právě Darida a střelou k levé tyči otevřel skóre utkání, brankář Wolf skočil nad druhou stranu. V polovině prvního poločasu mohl vyrovnat Elia, který se zjevil sám před brankářem Bürkim, jenže jeho pokus o padáček vyrazil brankář hostů nad horní tyčku.

Brémy se dočkaly zaslouženého vyrovnání ve 31. minutě. Po pasu za obranu si pohlídal ofsajdovou linii Franco Di Santo a šel sám středem hřiště, poté si míč posunul lehce doleva a krásnou ranou ke vzdálenější tyči nedal brankáři Bürkimu žádnou šanci na úspěch. Freiburg se mohl dostat opět do vedení o tři minuty později, kdy Mehmedi přelstil bránící hráče a vystřelil z hranice pokutového území, ovšem brankář Wolf byl připraven.

Ihned po změně stran spálil obrovskou tutovku hostující Schmid. Ten si naběhl na zadní tyč po centru z levé strany a vystřelil, avšak z bezprostřední blízkosti z voleje pouze orazítkoval konstrukci branky. Freiburg byl blízko vedení přesně v polovině druhého poločasu, kdy se míč snesl ke vzdálenější tyči a tam hlavičkoval Klaus, jenže i tentokráte pouze mířil do tyče a tohle ho určitě mohlo hodně mrzet.

Werder dokázal vsítit branku necelou čtvrthodinu před koncem, jenže ta nakonec nemohla být uznána kvůli ofsajdu. Poslední velká možnost byla k vidění v 83. minutě, ale po rohovém kopu zamířil balón těsně vedle pravé tyče. Brémy sice měly až do závěrečného hvizdu mírnou převahu, jenže rozdílovou trefu nakonec dát nedokázaly. V příštím kole zavítá Werder na půdu mistrovského Bayernu, Freiburg doma přivítá Vlky z Wolfsburgu.

Autor: Viktor Sandev / kicker.de, espnfc.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
Sw!fty

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele