29. kolo
19.04.2015 15:30 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Werder Brémy - Hamburger SV 1:0

Werder Brémy těsně přehrál Hamburk, který tak pět kol před závěrem letošní bundesligové sezony okupuje poslední místo. Naopak svěřenci Viktora Skripnika si nadále mohou dělat zálusk na evropské poháry.

První šance byla k vidění v polovině prvního poločasu. Van der Vaart ostře vystartoval na Jannika Vestergaarda, který záhy musel střídat, nicméně ještě předtím mohl poslat hosty do vedení volej Zoltána Stiebera, kdyby byl ovšem přesnější. Na druhé straně to před pauzou zkoušel Davie Selke, ale ani jeho pokus se mezi tři tyče nevešel.

O další větší šanci se postaral střídající Levin Öztunali, jenže Adlera, který v brance severoněmeckého celku dostává v závěru sezony přednost před Jaroslavem Drobným, ke škodě příznivců Werderu nepřekonal. To nejdůležitější se na Weserstadionu odehrálo až s příchodem závěrečné desetiminutovky.

V 82. minutě fauloval Valon Behrami ve vápně Zlatka Junuzoviće. Hamburkská jedenadvacítka, jež právě dnes oslavila třicáté narozeniny, tak vyfasovala od rozhodčího Starka červenou kartu a kopala se penalta. Behramimu se však příliš nechtělo ze hřiště, takže exekuce se Franco Di Santo ujal až o dvě minuty později.

Argentinský střelec si s přehledem poradil a vsítil tak svou třináctou branku v sezoně - 1:0. Obnovená premiéra Bruna Labbadii na lavičce HSV tedy kouči nevyšla a ve zbývajících pěti utkáních, přičemž v tom prvním čeká Augsburg, musí bodovat. Jinak by klub z přístavního města mohl poprvé v historii spadnout do druhé Bundesligy. Naopak Brémy už se těší na též sestupem ohrožený Paderborn.

Autor: Tomáš Kordík / soccernet.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Neprohra favorita.

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
Sw!fty

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele