29. kolo
18.04.2015 15:30 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Hertha BSC - 1. FC Köln 0:0

Na Olympijském stadionu v Berlíně se gólově neprosadila ani Hertha, ani Köln. Oba celky tedy nadále setrvávají v dolní polovině tabulky.

Rozhodně to nevypadalo, že by tým z hlavního města Německa hodlal za každou cenu využít výhody domácího prostředí. Na druhou stranu Kozli si toho také zřejmě nevšimli a opatrnou hru soupeře nepotrestali. První, vcelku nesmělý pokus vyslal na hostujícího brankáře Horna obránce Sebastian Langkamp. Následně se ke střele odhodlal Per Skjelbred, ovšem netrefil zařízení.

Svěřenci Petera Stögera si nejnebezpečnější příležitost prvního poločasu nechali až na jeho závěr. Hlavička Dominika Maroha však mířila těsně nad břevno. Po hodině hry si solidní příležitost vypracoval třiadvacetiletý japonský útočník Genki Haraguchi, jenže ani on neuspěl. Na řadě tedy znovu byli hráči Mohuče.

Jmenovitě Anthony Ujah, jenž přinutil Thomase Krafta k dobrému zásahu. Více vyložených šancí už ale k vidění nebylo. Oba protivníci proto mají ve zbývajících pěti kolech stále o co hrát. Sedmibodový náskok na barážovou pozici se možná může na první pohled zdát dostatečný, ale ve hře je ještě celých patnáct bodů.

Autor: Tomáš Kordík / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele