9. kolo
19.10.2013 15:30 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Werder Brémy - SC Freiburg 0:0

Ač se to zdá neuvěřitelné, teprve v 9. kole se urodila první bundesligová bezbranková remíza sezony - v Brémách se o ni postarali fotbalisté tamního Werderu a Freiburgu.

Nutno ovšem říci, že výsledek 0:0 zápasu slušel - ani jeden z týmů nedokázal získat převahu, oba postrádaly patřičnou herní invenci a odhodlanost něco změnit. Pokud by ovšem někdo měl urvat tři body, byl by to Freiburg, který prostřednictvím Matthiase Gintera nastřelil břevno.

Pro hosty jde o už pátou remízu v sezoně, a ačkoliv bod z Brém rozhodně není špatným výsledkem, na vítězství svěřenci Christiana Streicha stále čekají. Ani Werder nemůže být spokojený - drží se sice na dostřel pohárovým pozicím, ale fanoušci na Weserstadionu zřejmě příliš nejásají, neboť dnešnímu zápasu předcházela remíza s Norimberkem a prohra 0:3 s Frankfurtem.

Hostující kouč Robin Dutt, který si udělal jméno právě ve Freiburgu (a právě odtud si přivedl defenzivního záložníka Cédrica Makiadiho), zpočátku ukazoval, že soupeře dobře zná - Werder měl lepší start do utkání a Clemens Fritz s Admirem Mehmedim zaznamenali nadějné střelecké pokusy, a brzy se poprvé ukázal i gólman Freiburgu Oliver Baumann, který zlikvidoval šanci Nilse Petersena.

Baumann si poradil i proti Aaronu Huntovi, zatímco Sebastian Mielitz na druhé straně musel být ve střehu při akci jmenovce Sebastiana Freise. Ginter, jehož branka znamenala výhru Freiburgu v posledním vzájemném utkání, následně hlavičkou z bezprostřední blízkosti nastřelil brankovou konstrukci, čímž byla remíza de facto zpečetěna - v závěrečné šanci pak ještě selhal Petersena, který v souboji jeden na jednoho nepřelstil Baumanna.

Autor: Dominik Zezula / soccernet.com

Komentáře (10)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

3:2

Reagovat
smazaný uživatel

3:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:3

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

Freiburg dotoho, šalalalala !

Reagovat
smazaný uživatel

1:2 Darida, Pilař

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

Vašek Pilař už konečně hrál, bude oporou.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele