18. kolo
26.01.2014 15:30 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Zápas mezi Werderem a Braunschweigem skončil bez branek

Navázat na závěrečné podzimní utkání se Brémám ani Lvům z Braunschweigu nepodařilo, zejména svěřenci Robina Dutta měli několik nadějných šancí, ovšem nakonec si oba soupeři rozdělili body za remízu.

Zelenobílá družina začala lépe, měla více ze hry, ovšem k ohrožení soupeřovy branky se vinou častých nepřesností takřka nedostala. Naproti tomu z ničeho nic mohl po osmi minutách udeřit Eintracht, konkrétně Nielsen, ale doslova za minutu dvanáct se mu do střely položil obětavý García, který tak svůj tým zachránil od pohromy. Ten samý hráč neuspěl ani hlavou.

Teplota se po celé utkání pohybovala pod bodem mrazu a příznivci Werderu dlouho nedostali od svých oblíbenců žádnou možnost k zahřátí. To se změnilo až s příchodem 30. minuty, kdy mohli během krátké chvíle otevřít skóre Hunt, Petersen, Junuzović, opět Petersen a Gebre Selassie, ani jeden z nich ale nebyl úspěšný. Nielsen pak hlavičkoval opět nepřesně.

Začátek druhé půle s sebou přinesl sněhové přeháňky, se kterými pokračovala mírná nadvláda přístavního týmu. Dobrou ránu zpoza vápna vyslal Bargfrede, ovšem jeho projektil zamířil pouze do tyče Davariho svatyně! Hostující strážce branky poté za svá záda nepustil ani pokus Hunta, načež Elabdellaoui na brankové čáře zachránil při hlavičce Garcíi! Na opačné straně se dobrou střelou prezentoval Pfitzner, ale vymezený prostor vysoko přestřelil. Poslední nadějnou možnost měl Petersen, ovšem tomu pokazil radost pro změnu Bičakčić.

Autor: Jiří Vojík / kicker.de

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele