33. kolo
03.05.2014 15:30 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

Braunschweig znovu nebodoval a podlehl Augsburgu

I před cestou do Sinsheimu bude mít Braunschweig stále nadějí na záchranu, ovšem po dalším nezdaru s Ausgburgem už musejí svěřenci Torstena Lieberknechta vyhrát a navrch ještě spoléhat na zaváhání konkurentů.

Před utkáním domácí byli celých dvacet devět kol na samém chvostu, ovšem rozhodně se nechtěli vzdát naděje na záchranu, jak houfně vyhlašovali. To po úvodním hvizdu také potvrdili, vysokým napadáním přidělávali FCA nemalé problémy a hned ve druhé minutě měl nadějnou možnost Kumbela, jenž si ve vápně našel centr Bellarabiho, ovšem branku minul.

Za bavorské Šváby odpověděl Mölders, ani jemu se však nepodařilo uspět. Hostující ekipa postupem času získávala navrch, ovšem Davariho ohrožovala prakticky jen střelami z dálky, které neměly velkou naději na úspěch. Do pauzy ještě pálil Bellarabi, ale Hitze nepřekonal.

Naprosto stejný obrázek jsme viděli i po obrátce. Eintracht se snažil, ale tým z města, které je proslulé loutkovým divadlem, působil o poznání jistějším dojmem, což mohl znovu potvrdit Mölders, opětovně však selhal. Reagovat se snažil Kumbela, ale jeho rána postrádala razanci. To už následně neplatilo pro pokus Halila Altintopa, avšak ten pro změnu tři tyče přestřelil.

Hodně aktivní byl tradičně Alexander Esswein, který zhruba dvacet minut před koncem rozehrál standardku a mičuda z ničeho nic orazítkovala vnější tyčku - Davari by býval asi reagovat nestihl! Ten samý hráč měl i další příležitost, ale strážce domácí svatyně byl znovu na místě. Za hrdinu pak mohl být střídající Khelifi, jenže Hitz si poradil na jedničku a místo toho udeřilo na opačné straně, kde Hahn přenechal balón pro rovněž čerstvého Bobadillu, jenž pohotově zavěsil - 0:1.

Autor: Jiří Vojík / kicker.de

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
bayern987

Augsburg hraje moc dobrý fotbal tipuji 2:3

Reagovat
smazaný uživatel

3:2 A je výbor ale BS hraje ze všech ohrožených nejlépe. BS se zachrání.

Reagovat
smazaný uživatel

prajem BS záchranu preto tipujem 2:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele