5. kolo
14.09.2013 15:30 CET
2 : 0
(0:0)

Reportáž

Hannover nepřekvapil a odjíždí z Allianz Areny s prázdnou

Mnichovský velkoklub dokázal po reprezentační přestávce zkoncentrovat síly a bez větších potíží si poradil s H96, díky čemuž se minimálně na pár hodin posouvá do čela. Hosté na bavorské půdě opět nebodovali...

Uzdravený Bastian Schweinsteiger nakonec zůstal pouze na lavičce náhradníků, po boku Toniho Kroose se tak ve středu pole ukázal kapitán Philipp Lahm, klasický bek, jehož se Pep Guardiola očividně rozhodl přeškolit na novou roli. 96ky chtěly být pro favorita velkým nebezpečím, to se jim však moc nedařilo. Neúspěšně to naopak zkoušeli Ribéry a Müller.

Dolnosaský celek přeci jen postupem času vyrovnal hru, ovšem do nebezpečných situací se dostával jen velmi obtížně. Udeřit pak z ničeho nic mohlo FCB: Andreasen ve snaze o odehrání míče ohrozil vlastní branku, pohotový Zieler však Hannover zachránil od pohromy! Jen o chvíli později si na Pribův roh naskočil Sobiech a jen tak tak minul vzdálenější tyč Neuerovy svatyně! Teprve až s příchodem poločasu se hra trochu rozběhla... Mandžukić však o fous nedosáhl na Müllerův pas a střela Robbena byla pro změnu neškodná. Ya Konan poté tečoval Pribův pokus do tyče!

A ve stejném duchu se pokračovali i po obrátce. Bittencourt však na Neuera recept nenašel. Hned z protiútoku "zahřmělo" před druhou brankou: Robben posunul mičudu na rozběhnutého Kroose, jehož centr oslovil Manžukiče, který už se tentokráte z hranice penalty nemýlil - 1:0! Kontrovat mohl Prib, ovšem ani s tečí Boatenga balón do sítě nezamířil. Bayern měl od této chvíle vše pod kontrolou a zvýšit mohl van Buyten, Müller a Ribéry, ani jeden z nich však neuspěl.

Za okamžik se však Mnichované dočkali. Zieler sice dokázal Robbenův pokus vytěsnit, avšak pouze k Ribérymu, který přízemní střelou pojistil vedení - 2:0. Zbytek utkání se dohrával spíše jen z povinnosti - skvělou individuální akci, kdy obelstil hned trojici protihráčů, ukázal Ribéry, ovšem poté Robbenův pokus zastavil Pocognoli. V nastavení ještě spálil tutovku Mandžukić.

Autor: Jiří Vojík / kicker.de

Komentáře (12)

Přidat komentář
Lahvac-CZ

Bayern výhra, oba dají gól

Reagovat
smazaný uživatel

5:0

Reagovat
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
Pharrell

4:1

Reagovat
smazaný uživatel

www.fcbayern.sk/home.html

www.facebook.com/fcbayern.sk

Reagovat
patriksimon

4:0 für Bayern

Reagovat
smazaný uživatel

ten guardiola ten bayern strasne k*rvi... ale to bylo bohuzel jasny ... a takova masina to byla minulej rok

Reagovat
smazaný uživatel

Bacha aby tě zdejší Guardiola fans neukamenovali nebo nepsali super výmluvy. Bayern zatím vede se štěstím, škoda, že tam Hannoveru nespadla ta teč, mohlo to být zajímavější.

Reagovat
milan78

viděl jsem jeden zápas.., toho lahma pořád cpe do zálohy ?

Reagovat
smazaný uživatel

Kua to není nějakej Lahm,alePhilip Lahm,nejlepší def. hráč v Německu.

Reagovat
smazaný uživatel

...to je filip lama? Nebo nějak tak, toho ani neznám

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.youtube.com/watch?v=c9BfYrFI_8Q

Letos ten Bayern není tak přesvědčivej spíš jak produktivní...prostě v zadu to hrát na nulu a v útoku tam vždycky jeden dva haluze padnou...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele