3. kolo
15.09.2012 15:30 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Švábi opět nepřesvědčili a proti Düsseldorfu berou pouze bod

Přestože Stuttgart dělal po většinu utkání, co mohl, na flexibilní defenzivu Fortuny to přesto nestačilo a tradiční pohárový aspirant tak zůstává po třech utkáních s pouhopouhým bodem na kontě. F95 naproti tomu boduje i potřetí v řadě.

Nejnepříjemnější překvapení dosavadního ročníku nese stuttgartské jméno a všechno nasvědčovalo tomu, že by se tak proti nováčkovi mohlo změnit. Zejména v úvodních dvaceti minutách se tak skutečně stalo a lví podíl na tom měla především dvojice Hajnal - Harnik, dalekonosný pokus, respektive standardní situace však změnu skóre nepřinesly. To byl signál pro hosty, kteří hrozili výhradně z protiútoků a Kruse nebo těsně před odchodem do kabin Fink nebyli daleko od úspěšného zakončení! VfB mezitím kontrovalo nepřesnou ránou Hajnala a pas Harnika na Cacaua na poslední chvíli zastavil Malezas.

Bruno Labbadia neměl snadnou úlohu a to musel během prvního dějství stáhnout dva hráče vinou zranění (Hooglanda s podezřením na přetržené vazy v kotníku nahradil Kuzmanović a Molinara do druhé půle Boka). Jinak se ovšem průběh hry příliš nezměnil, vlastně vůbec. Švábi zahrozili až příliš nesmělou střelou Gentnera, zatímco Ulreich musel zasahovat proti Krusemu. Po hodině hry pak trestuhodně z malého vápna přestřelil Voronin!

Závěrečná půlhodině už však patřila výhradně domácím. Düsseldorfští hráči nechali VfB více prostoru v záloze a hned to bylo znát. Hajnal v 62. minutě posadil balón na hlavu Gentnera, ten však hlavičkoval těsně vedle branky a o čtyři minuty později pro změnu Harnik oslovil Cacaua, tomu však překazil radost vynikajícím zákrokem Giefer! Zanedlouho se odehrál opětovný souboj těchto hráčů - vítězem byl ale opět bývalý brankář Bayeru, jenž musel deset minut před koncem vinou krvácejícího rtu přenechat své místo Almerovi. To už však Fortuně nemuselo vadit.

Autor: Jiří Vojík / kicker.de

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:0 (Ibišević)

Reagovat
smazaný uživatel

3:0

Reagovat
smazaný uživatel

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

neprehra hostí... 0:1, 1:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele