8. kolo
19.10.2012 20:30 CET
3 : 3
(1:1)

Reportáž

TSG Hoffenheim - Greuther Fürth 3:3

Velice zajímavý duel viděli fanoušci na stánku Hoffenheimu, nicméně pro domácí výběr je remíza ztrátou. V páteční předehrávce sice bylo k vidění šest branek, jenže nakonec s hořkým koncem pro Hoffenheim. Ten v utkání třikrát vedl a svou poslední trefu vsítil v 89. minutě, o 4 minuty později potřetí inkasoval. Fürth tak získal svůj pátý bod v sezóně a dostal se na předposlední místo, Hoffenheim opět nesplnil úlohu favorita.

Získal sice svůj osmý bod v sezóně, na své předchozí ligové výsledky však nenavázal a tentokráte selhal v obraně. Prozatímní dvanácté místo není určitě nijak lichotivé. Domácí se přitom dostali rychle do vedení a hned z první vážnější akce zápasu skórovali. Na pravé straně se skvěle uvolnil Sebastian Rudy a ve vápně našel Roberta Firmina, který pohotovu hlavičkou pokořil gólmana Maxe Grüna - 1:0. Ještě do poločasu ale hosté srovnali.

V úvodním dějství nebylo k vidění příliš zajímavých šancí, hosté však hned ze své první skórovali. Z hranice vápna vypálil tvrdě Edgar Prib a gólman Tim Wiese dobře vyrazil. Míč se však dostal k Zoltánu Steiberovi a ten bez problémů dorazil do sítě. Po změně stran se v úvodní dvacetiminutovce nic zajímavého nedělo, avšak poté gólman Grün nešťastně podklouzl a domácí mohli jít do vedení. Grün ale vše napravil a následný pokus odvrátil na roh.

Nicméně v 67. minutě se TSG přeci jen dostalo znovu do vedení. Po dlouhém pasu do vápna a nesčetných odrazech se míč dokutálel k Joseluovi a ten se nejlépe ve vápně zorientoval, poslal míč přímo k tyči. Stejný hráč mohl dát domácím klid o deset minut později, jenže povedenou ranou trefil pouze břevno. Fürth pak skvěle prorazil a v 84. minutě podruhé srovnal. Ke střele z dvaceti metrů se propracoval Prib a parádní ranou nedal Wiesemu šanci - 2:2.

Hoffenheim se i z této rány dokázal oklepat a v předposlední minutě se potřetí v zápase ujal vedení, svůj druhý gól v zápase dal Joselu. Ten využil chyby v ofsajdové pasti a skvěle si zaběhl za obranu. Jeho první ránu Grün posunul pouze lehce doprava a španělský útočník neměl problém s dorážkou. Ve třetí nastavené minutě však k obrovskému šoku domácích zařídil remízu Lasse Sobiech, který si naskočil na rohový kop a hlavou pokořil Wieseho - 3:3.

Autor: Viktor Sandev / kicker.de, soccernet.com

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

5.1

Reagovat
smazaný uživatel

3:0

Reagovat
smazaný uživatel

Hoffenheim se dostal do solidni formy a soupere by mel na svem hristi prekonat... 3:1

Reagovat
smazaný uživatel

X 1-1

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele