14. kolo
27.11.2012 20:00 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

Hannover splnil povinnost a proti Greutheru zapisuje tři body

Do hodně nezáviděníhodné pozice se před utkáním s Fürthem dostali svěřenci Mirka Slomky, kteří museli po dvouzápasové odmlce naplno bodovat, což se jim nakonec povedlo a vracejí se tak na pohárovou příčku.

Přes hrobové ticho v poloprázdném hannoverském svatostánku (fanoušci obou týmů se zapojili do chystaného protestu proti bezpečnostním praktikám DFL) se začalo hned od první minuty pěkně zostra. Jako první na sebe upozornil Prib, jeho dalekonosný pokus ale Zieler zneškodnil. Krátce nato pak udeřilo na opačné straně: Schlaudraff vyslal ke zteči Ya Konana, jeho ránu sice Grün vyrazil, ale jen k Dioufovi, pro kterého už nebyl problém dopravit mičudu za čáru - 1:0.

Na vteřinu přesně po dvanácti minutách a dvanácti sekundách opět začali příznivci nahlas podporovat své barvy a skvělé fotbalové kulise už tak mnoho nechybělo. Postaral se o to znovu Diouf, který dokázal udržet míč i proti výrazné přesile, aby ho následně udal Pintovi, ten však prostor branky nenašel. Greuther měl po zbytek prvního dějství mírně navrch, ale střelu Asamoaha z úhlu likvidoval jistý Zieler.

Ještě než se hostující ekipa vzpamatovala z opětovného začátku, mohlo to být o dvě branky, po spolupráci dvojice Schlaudraff - Diouf však nejdříve skvěle zasáhl Grün, aby pak kulatý nesmysl zamířil do břevna a teprve až poté definitivně mimo branku! Frankové se ovšem rozhodně nezalekli a nadále vytrvali ve svých ofenzivních výletech, přičemž Stieber po jednom z nich na domácího brankáře nestačil!

Stejně jako před pauzou se postupem času ze hry vytrácela lehkost a přímou úměrou tím ubývalo zajímavých momentů před oběma brankami. Michael Büskens se po hodině hry rozhodl zariskovat a výrazně posílil ofenzivu (přišli útočníci Azemi a Nöthe), přesto zanedlouho udeřily 96ky: Schlaudraff posadil standardku na hlavu Eggimanna, který svým premiérovým gólem v sezóně zvýšil na 2:0. Závěr už poté změnu kursu nenabídl.

Autor: Jiří Vojík / kicker.de

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3:0

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
Sotuen

oba gol

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele