27. kolo
30.03.2013 15:30 CET
0 : 2
(0:0)

Reportáž

Hannover prolomil venkovní prokletí a vyloupil SGL Arenu

Výrazný krok směrem k další účasti v pohárové Evropě udělaly 96ky, které po dlouhé době zabraly i na hřišti soupeře a po tříbodovém importu z Augsburgu zůstávají pouhé dva body od místenek do Evropské ligy.

Švábsko-bavorský celek potvrdil dobré rozpoložení z předchozích zápasů a od první minuty se hra odehrávala výhradně na soupeřově polovině. Na zajímavé momenty jsme tak nemuseli dlouho čekat, ovšem Oehrl hlavou branku nenašel a střelu Korejce Ji pro změnu zablokoval Djourou. Jediná výrazná možnost 96tek během prvního dějství přišla po střele Schlaudraffa, kterou Amsif neudržel, Ya Konana ale na poslední chvíli zastavil obětavý Ostrzolek! Naproti tomu FCA přáno nebylo. Ji napálil ostrým projektilem břevno a Callsen-Brackerovu hlavičku zastavil na čáře Rausch!

Naprosto totožný obraz hry se odehrával i po změně stran. Hodně vidět byl Jihokorejský útočník Ji, který však nejdříve o chlup na míč nedosáhl, aby následně po rohovém kopu Baiera vymezený prostor nenašel. Z ničeho nic však udeřilo na opačném konci: Panderovu nabídku se snažili zhodnotit Rausch a Ya Konan, jejich pokusy však byly zablokovány, druhý jmenovaný ale nakonec přeci jen zavěsil - 0:1.

Inkasovaná branka aktivní svěřence Markuse Weinzierla nepoložila, čerstvě příchozí dvojice Tchoyi - Morávek však měla stejný pech jako výše zmínění a 96ky tak nadále drželi hubený náskok! Domácí vytrvale vrhali všechny svoje síly do útoku, ovšem bez úspěchu. Už v nastaveném čase pak Pocognoli oslovil ve vápně Rausche, jenž svým druhým zásahem definitivně zajistil Hannoveru tříbodový zisk - 0:2.

Autor: Jiří Vojík / kicker.de

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

2

Reagovat
johnn

2:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele