18. kolo
19.01.2013 15:30 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

Bayern splnil povinnost a bere proti Greutheru další tři body

Mnichované sice úplně nedokázali proti Fürthu navázat na podzimní výkony, ani to jim však vadit nemusí, neboť zásluhou dvou branek Maria Mandžukiče si proti Frankům zapisují další vítězství, čímž si opět upevňují výsadní postavení na čele tabulky.

Oslabený nováček se podle očekávání soustředil především na zadní vrátka a od první minuty se tak hrálo z velké části jen na polovině Greutheru, kterému přidělával nemalé problémy neutuchající pohyb ofenzivních hráčů bavorského mužstva. Po devíti minutách měl premiérový střelecký zápis na kopačce Ribéry, za okamžik to po rohu zkoušel hlavou Martínez, ani jeden z nich však Hesla výrazněji nezaměstnal.

Jinak si však nezkušená obrana SpVgg ve složení Zimmermann - Kleine - Sobiech - Baba (tři z těchto hráčů sotva oslavili, případně teprve čekají na dvacáté narozeniny!) počínala poměrně jistě a držela si Bavory na distanc. Po dvaceti minutách rozehrával standardku Nöthe, na poslední chvíli se mu ale postavil do cesty Dante, stejně jako na druhé straně Baba zastavil možnost Mandžukiče. Ten samý hráč však zanedlouho dostal, i díky ne úplně přesvědčivému zákroku Sobiecha, možnost na reparát a tentokráte si poradil bez větších potíží - 1:0. Pojistku mohl přidat Müller a Mandžukić, ani jeden z nich však neuspěl.

Ve stejném duchu se pokračovalo i po změně stran. Z ničeho nic mohlo být srovnáno po akci Fürstnera se Stieberem, který místo střely hledal před brankou Nötheho, před ním ale zasáhl bezchybný Dante! Konec hostujících nadějí poté nastal po hodině hry: Kroos rozehrál od rohového praporku na hlavu Manžukiče, jehož neuhlídal Nöthe a rázem to bylo o dvě branky - 2:0. Zbytek utkání už se víceméně dohrával...

Autor: Jiří Vojík / kicker.de

Komentáře (9)

Přidat komentář
smazaný uživatel

5:0

Reagovat
smazaný uživatel

6:0

Reagovat
smazaný uživatel

7:0

Reagovat
smazaný uživatel

Ten kurz je zajímavej, to se vyplatí. Většinou první zápas na jaře nic moc z naší strany, tak to vidím tak na 2-3 branky.

Reagovat
smazaný uživatel

7:0

Reagovat
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

10:0

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

http://rutube.ru/video/e81d6775e556d0ae50a2afc3c07fee98/

Zkusil bych v útoku Mandžukiče s Gomezem

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele