21. kolo
11.02.2012 15:30 CET
1 : 1
(0:1)

Reportáž

Werder potvrdil svůj trend a s Hoffenheimem si body podělil

Brémy opět nedokázaly ani na čtvrtý pokus naplno bodovat a s Hoffenheimem se rozešly smírně po remíze 1:1. Celek z Kraichgau začal skvěle a zásluhou Vestergaarda se ujal vedení, konečnou úpravu pak dodal výsledku Arnautović.

Vesnický celek pod novým koučem Markusem Babbelem s ničím neotálel a hned od úvodu dával hlasitě najevo, jakým směrem, že se asi bude utkání ubírat. Werder nevěděl, kde mu hlava stojí a hned byl za svou pasivitu patřičně potrestán. Ránu Becka sice ještě zpacifikoval Wiese, následný rohový kop Rudyho však našel hlavu Vestrgaarda a hosté rázem vedli - 0:1. Brémy měly v dalších minutách více ze hry, vyjma volného přímého kopu Ekiciho, se kterým si dokázal poradit Starke si však nic kloudného nevytvořily.

Naopak Hoffenheim neustále hrozil z rychlých protiútoků, jeden takový potáhl Firmino, nakonec ovšem nadějnou příležitost promeškal a následně balón namířil do zámezí. Zelenobílí měli za celých pětačtyřicet minut jed jednu opravdu stoprocentní příležitost, tu však pro změnu nedokázal do zdárného konce dotáhnout Rosenberg.

Po přestávce se na trávníku místo Ekiciho ukázal Marko Marin a hru Werderu rázem pozvedl. O tom mohl hosty přesvědčit hned vzápětí pasem na Arnautoviče, jeho volej však zablokoval Beck. To však zase bylo na dlouhou dobu od přístavního celku všechno. Pojistku mohl v 68. minutě přidat po dalším kontru Firmino, zakončoval ovšem pro něj netradičně hlavou, a tak si na Wieseho nepřišel. Srovnat mohl střídající Füllkrug, jenž nedávno podepsal v Brémách svou první profesionální smlouvu, Starke však ukázal skvělé čtení hry a šanci zamezil.

Poslední minuta řádné hrací doby ale domácím přinesla přece jen vyrovnání, a byl to Arnautović, kdo překonal do té doby neprůstřelného strážce hoffenheimské svatyně. V nastavení mohly rozhodnout, Mlapa s Musonou však neuspěli, stejně dopadl na opačné straně i Fritz a na výsledné dělbě bodů se tak už nic neměnilo.

Autor: Jiří Vojík / kicker.de

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
vanGomm

1.

Reagovat
smazaný uživatel

4-2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele