1. kolo
06.08.2011 15:30 CET
3 : 0
(1:0)

Reportáž

VfB Stuttgart - Schalke 04 3:0

Stuttgart otevřel zrekonstruovanou arénu ve velkém stylu, oblíbeného soupeře Schalke přejel tříbrankovým rozdílem a porazil ho v bundeslize již po osmadvacáté. Königsblauen tak mají na zpáteční cestě do Gelsenkirchenu o čem přemýšlet.

Domácí kouč Labbadia před zápasem žádal agresivitu a jeho svěřenci ho v tomto ohledu rozhodně nezklamali, byť v úvodu chyběla jejich hře struktura a především šance. Schalke prozatím vyčkávalo, obrana mu ale fungovala vcelku dobře a po necelé půlhodině hry hned dvakrát zahrozilo ze vzduchu, hlavičkám Papadopoulose a Raúla mnoho nechybělo. Stejnou mincí ovšem ve 37. minutě odpověděl Stuttgart a hned z toho bylo vedení, když Hajnalův roh prodloužil Maza na zadní tyč, kde zcela zapomenutý Cacau bez problémů zavěsil - 1:0.

Ještě v poslední minutě první půle předvedl Höwedes kapitální hrubici a Harnik mohl domácí vedení navýšit, neuspěl ale proti Fährmannovi. Stejný duel se odehrál také šest minut po změně stran, když VfB předvedlo solidní kontr, hostující brankář ale měl opět navrch. Jeho spoluhráči v poli mezitím začali více a více riskovat, vysunuli presink, jenže v 56. minutě byli znovu ztrestáni ze standardní situace. Tu Hajnal rozehrál nakrátko k Molinarovi, k jehož centru se dostal Harnik dříve než Fuchs a ráznou hlavičkou zvýšil na 2:0.

Dvougólové manko už bylo pro Rangnickovy svěřence očividně příliš velkým soustem a ani příchody Morávka či Edua na hrací plochu hostující družinu příliš neoživily. Český záložník sice mohl z ničeho nic snížit, jeho střelu ale reflexivně vyrazil Ulreich a místo toho na druhé straně přišel třetí gól. Gentner sice nejprve neuspěl s chytrým lobem, v 89. minutě ale střídající Okazaki vyučil Fuchse a perfektní ranou uzavřel na konečných 3:0.

Autor: Petr Vaněček / kicker.de

Komentáře (10)

Přidat komentář
Tomtaf

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

4:0 pro Schalke.Huntelaar dá trojku.To je jasný

Reagovat
naheCZ

Můžu se zeptat jestli Morávek za těch pár minut něco předvedl?

Reagovat
smazaný uživatel

Jednou hlavičkoval asi metr vedle jinak nic moc

Reagovat
smazaný uživatel

hrál dobře...špatně ses díval

Reagovat
smazaný uživatel

cože

Reagovat
smazaný uživatel

uprostřed zálohy vybojoval za tu chvilku několik balonu, měl minimálně tři střely, 2krát v tutovce, Edu mu několikrát děkoval za super náhru... už podle nicku budeš říkat, že nic nehrál

Reagovat
smazaný uživatel

no mě připadalo že hral naprd ale to je muj nazor no

Reagovat
smazaný uživatel

pusť si to znova a sleduj borce s číslem 16!!!

Reagovat
smazaný uživatel

doufám žes to myslel jako vtip

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele