6. kolo
17.09.2011 15:30 CET
2 : 2
(0:1)

Reportáž

Hertha BSC - FC Augsburg 2:2

Ani v šestém bundesligovém zápase nenašel Augsburg recept na výhru. Tentokrát si odváží remízu z Berlína, odkud ji ale před utkáním kouč Luhukay tak trochu čekal.

Oba týmy začaly poměrně nervózně a zezačátku kupily na hromadu velké množství chyb. K první výraznější příležitosti se tak jeden z týmů propracoval až ve dvacáté minutě a hned z toho byla vedoucí branka utkání. Bellingshausen rozehrál rohový kop, ten za sebe prodloužil Sankoh na Hajimeho Hosogaie jenž z malého vápna nezaváhal a ještě si mohl dovolit ten lux, že si míč zpracoval.

Domácí Hertha se pokusila prakticky okamžitě odpovědět, Lasoggovu hlavičku z deseti metrů ale vykryl Jentzsch. Ani nadále pak žádný z týmů neměl optickou převahu a šancí bylo jako šafránu. Až v závěrečné minutě mohl srovnat Raffael, ale po přiťuknutí od Lasoggy v podobné pozici přestřelil.

Augsburg si tak do druhého poločasu přenesl jednobrankový náskok, který ale krátce vzal za své. Ebert díky výborné práci ve středu pole vyzval Andrease Lella, jenž umístěnou ránou o zadní tyč překonal Jentzsche.

Proslov domácího kouče Markuse Babbela na jeho svěřence zabral a Hertha šla dokonce do vedení. V 57. obrovskou chybu na vlastní šestnáctce vyrobil Sankoh, když se nechal přetlačil Lasoggou, který následně naservíroval míč Tunayi Torunovi, jenž zachoval klid a obrátil stav utkání.

Katastrofální chyba obránce Sankoha donutila kouče hostí Luhukaye ke střídání nizozemského obránce za Möhrleho. Krátce na to, v 64. minutě, pak podepsal konečný gólový účet utkání Jan-Ingwer Callsen-Bracker, který nejlépe využil zmatku v pokutovém území.

Zvláště interesantní v tomto utkání byla hra berlínského playmakera Raffaela, na nějž hráči Augsburgu spáchali celkem tři fauly za žlutou a jeden dokonce i za červenou kartu. Do sprch pět minut před koncem putoval Sebastian Langkamp, jenž zatáhl za záchrannou brzdou. Na výsledku se to ale již nijak nepodepsalo.

Autor: Daniel Polách / kicker.de

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Hertha by mohla potvrdit výsledek z minulého kola. Můj tip 3:1

Reagovat
smazaný uživatel

Verím v dobrý výsledok, tak 2:0 by bolo fajn.......IMMER WIEDER HERTHA!!!!!!!!!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele