12. kolo
06.11.2011 15:30 CET
2 : 2
(1:1)

Reportáž

Hannover drží domácí neporazitelnost, se Schalke bere bod

Zajímavé utkání v AWD-Areně nám nakonec vítěze nepřineslo. Schalke se sice ujalo Pukkiho zásluhou vedení, Hannover však dokázal otočit, konečnou remízu zařídil svým druhým bundesligovým gólem debutant v základu Pukki.

Ještě než se 96ky stačily vzpamatovat z příchodu na trávník, tak již mohly inkasovat. Na rohový kop si naběhl Höwedes, z malého vápna ovšem hlavičkoval nad branku. Domácí se probudili o chvíli později, Stindlova rána však postrádala potřebné parametry. Postupem času se hra vyrovnala, ani tak ale příliš zajímavých situací k vidění nebylo. Oba celky se soustředily především na pozornou defenzivu, výsledkem čehož byla hra od vápna k vápnu.

To se změnilo až ve 26. minutě. Fuchs vyslal přesný pas za obranu na rozběhnutého Pukkiho, ten ukázal záda stoperům, poradil si i s vyběhnuvším Zielerem a pohodlně zakončil do prázdné branky - 0:1. Radost Königsblauen ovšem neměla dlouhého trvání. Již za tři minuty rozehrál standardku Pander a míč si do vlastní branky srazil dezorientovaný Papadopoulos - 1:1. Do přestávky se až na červeně vypadající faul Jonese již nic zajímavého nestalo.

Nemastný neslaný výkon obou týmů byl k vidění i po změně stran. Jako první se to snažil změnit Draxler, jenž parádní přihrávkou oslovil Pukkiho, ten měl znovu před sebou jen Zielera, tentokrát mu ale reprezentační brankář skvěle zmenšil úhel a mladý útočník poté pálil nepřesně. Na opačné straně měl vzápětí šanci Konan, z úhlu ale nedokázal zamířit mezi tři tyče. To však po Schlaudraffově přesném centru napravil Abdellaoue a hlavou poslal svůj tým do vedení - 2:1.

Dolnosaský celek ovšem neměl ještě zdaleka vyhráno, což koneckonců o chvíli později potvrdil rychlonohý Pukki. Nejprve sice neuspěl, poté si však po Farfánově prostrčení věděl rady a z úhlu propálil vše, co mu stálo v cestě - 2:2. Otočit utkání na stranu Schalke se snažil Holtby, ani jeden jeho pokus ale na Zielera nevyzrál. A když na druhé straně neuspěl křižnou střelou ani střídající Rausch, tak si oba soupeři rozdělí po bodu.

Autor: Jiří Vojík

Komentáře (1)

Přidat komentář
danny47

základ bez Huntera

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele