7. kolo
24.09.2011 15:30 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

FC Augsburg - Hannover 96 0:0

Prokletí Augsburgu pokračuje. Svěřenci Jose Luhukaye se proti Hannoveru nedokázali prosadit, a tak logicky protáhli své čekání na výhru již na sedm zápasů. Pro nováčka tak hned od úvodu začínají záchranářské práce.

Augsburg byl sice od počátku aktivnější, ale jeho útočné akce trpěly častými nepřesnostmi a dlouhé míče si hostující obrana v poklidu hlídala. 96ky trpělivě čekaly na šanci, kterou se následně snažily dotáhnout do úspěšného konce. První taková akce přišla v sedmnácté minutě. Schmiedebach hledal nabíhajícího Stindla, před ním ale míč na poslední chvíli zastavil pohotový Sankoh.

V dalším průběhu prvního dějství se hrálo především ve středu hřiště, k vidění bylo plno osobních soubojů na obou stranách, ale nějaké zajímavé příležitosti před oběma brankami chyběly. Svěřenci Mirka Slomky sice měli navrch, ale jejich útočné akce končili povětšinou na dobře zformované a organizované obraně FCA, a tak pro oba celky byla poločasová přestávka doslova vysvobozením.

Po změně stran se pokračovalo v podobném duchu. Menší změnu v setrvačnosti přinesla až situace z padesáté šesté minuty. To se ke střele dostal Schlaudraff, jeho ránu ale skvělým zákrokem zpacifikoval Jentzsch. Po této akci se domácí stáhli do ještě hlubšího bloku a bylo tak čím dál více jasné, jak utkání skončí. Tato prognóza se mohla rázem změnit, to by ovšem nemohl Konan v jasné příležitosti střílet do tyče.

V 71. minutě pak z ničeho nic mohlo udeřit na druhé straně. De Jong našel parádním centrem ve vápně Mölderse, ten ale nedokázal vyzrát na skvěle reagujícího Zielera. A další velká možnost domácích přišla vzápětí. Po volném přímém kopu Gogii, který vyrazil Zieler pouze před sebe se k dorážce dostal znovu Mölders, ale ani tentokrát nedokázal naplnit pověst střelce. A když čtyři minuty před koncem na Jentzsche nevyzrál Stindl, tak se oba soupeři rozešli smírně.

Autor: Jiří Vojík / kicker.de

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele