19. kolo
28.01.2012 15:30 CET
2 : 2
(1:1)

Reportáž

Utkání v SGL Areně nenapovědělo. Augsburg – Lautern 2:2

Kaiserslautern si ani na devátý pokus nedokázal připsat na své konto tři body. Rudí ďáblové jenom potvrdili statistiku z předchozích utkání a z Augsburgu si po výsledku 2:2 odváží další remízu, celkem už devátou v pořadí, čímž se vyrovnali na čele pomyslného žebříčku Hannoveru.

Augsburgští vstoupili do utkání tím nejlepším možným způsobem. Již v páté minutě rozehrával volný přímý kop ze střední vzdálenosti de Jong a parádně umístěnou střelou k tyči nachytal Trappa - 1:1. I v dalších minutách diktovali tempo domácí: jejich snaha, ale častokrát končila vlastní nedůsledností, případně tak, jako po střele Wernera zbytečně uspěchaným řešením. Rudí ďáblové byli při vytváření útočných akcí dlouho neškodní, ve 25. minutě ale přesto srovnali. Po Bugerově standardce nejdříve hlavičkoval Šimůnek, Jentzsch skvěle zasáhl, na Dickovu dorážku byl ale krátký - 1:1.

Hned o několik chvil později mohl ten samý hráč z volného přímého kopu utkání otočit, tentokrát ale neuspěl. To bylo na dlouhou dobu vše. Až s přicházejícím koncem prvního poločasu měli hned několik nadějných akcí domácí. Mölders z hranice penalty ale neuspěl, ránu Oehrla zablokoval Rodnei a hned nato pálil Werner z dálky vysoko nad břevno.

Začátek druhé půle pro změnu opanovali hráči Lauternu. Volný přímý kop Tifferta prodloužil do ohně na vzdálenejší tyči stojící Fortounis a Dick už měl před sebou snadný úkol - 2:1. Hosté se snažili hned nato přidat kýženou pojistku, ovšem Bugerovu standardku zastavil Jentzsch a Sahan střílel nepřesně. Za FCA měl na noze vedoucí branku Mölders, svým zakončením ale jen potvrdil, že se mu v posledním období vůbec nedaří.

Kouč Jos Luhukay následně nahradil trápícího se kanonýra Hainem a to se ukázalo, jako mimořádně povedený tah. Hain ještě nebyl na trávníku ani minutu a už se po kombinaci Brinkmanna s Hosogaiem mohl radovat ze své premiérové trefy v nejvyšší soutěži, kterou opět srovnal na 2:2. Po vyrovnávací brance se hrálo převážně na půlce Kaiserslauternu, střídající Ndjeng ovšem v největší šanci neuspěl a mířil vedle. Dvě minuty před koncem poté mohl otočit utkání zase jiným směrem Wagner, proti jeho hlavičce se však vyznamenal Jentzsch.

Autor: Jiří Vojík / kicker.de

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1-0

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele