32. kolo
21.04.2012 15:30 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

Köln si rozdělil body se Stuttgartem a jeho situace se nemění

Kozli se užuž nadechovali dost možná k rozhodujícímu úprku ze sestupových příček, ovšem vedení nad VfB nakonec udržet nedokázali, a tak se musejí nadále o svou bundesligovou příslušnost se vší vážností strachovat!

Na RheinEnergieStadionu se začalo hodně vlažně, ani jedna strana nechtěla, vědoma si své pozice bezhlavě vrhnout všechny své síly do útoku. Více ze hry ale přece jen měli Švábi, kteří se také záhy mohli ujmout vedení: Ibišević ale po rohovém kopu na Rensinga, jenž hrál svůj jubilejní 100. zápas v nejvyšší soutěži. Jenom o pár minut později odpověděl ze stejné situace na zadní tyči Riether, do cesty se mu však postavil na poslední chvíli Molinaro. Zbytek prvního poločasu ovšem patřil Kölnu, všechnu pozornost na sebe strhnul oprávněně Lucas Podolski, hlavou ale na Ulreicha nevyzrál, ani jeho další rána úspěchem neskončila.

Druhé dějství ale nikoho nenechalo na pochybách, že to domácí myslí se záchrannou skutečně na sto procent vážně. Hned v 50. minutě si Podolski vyměnil balón s Jajalem a následně ještě našel volného Peszka, pro něhož už nebylo problémem dopravit kulatý nesmysl za brankovou čáru - 1:0. Polák si po nedávné ekipě u fanoušků výrazně pozvedl chátrající renomé!

Po hodině hry mohl Rensingovu chybu trestat čerstvě vystřídavší Cacau, ovšem v tuto chvíli ještě tak úspěšný nebyl. Na opačné straně odmítl možnost, přidat kýženou pojistku nejprve Brečko a po něm i Podolski, což mohlo Schaeferovi svěřence následně mrzet: Ibišević nastartoval Cacaua, ten vystřelil a balón se za pomoci obou tyčí překulil až za čáru - 1:1. Vzápětí mohl přidat reakci Clemens, napálil ale jenom boční síť! Poslední desetiminutovka potom přinesla dvě velké možnosti na straně VfB, Cacau a po chvíli Ibišević však Rensinga nepřekonali, respektive nemířili přesně.

Autor: Jiří Vojík / kicker.de

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:4

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele