8. kolo
30.09.2011 20:30 CET
0 : 2
(0:0)

Reportáž

1. FC Kaiserslautern - VfB Stuttgart 0:2

Kaiserslautern měl sice po většinu zápasu se Stuttgartem více ze hry, ani jednu ze svých příležitostí ovšem na rozdíl od soupeře nevyužil a připisuje si tak na své konto další porážku. VfB naopak dalo zapomenout na neúspěch s HSV a dotáhlo se do čela.

Rudí ďáblové začali, jak je u nich v domácím prostředí zvykem hodně aktivně. První příležitost přišla v šesté minutě. Shechter se ve vápně obtočil kolem Boulahrouze, z úhlu ale nedokázal zacílit mezi tři tyče. Vzápětí zahrozili i hosté, Hajnal našel Okazakiho, ten ovšem pálil nepřesně. Byl to ale Lautern, kdo měl více ze hry. Otevřít skóre mohl Tiffert, který se z ničeho nic objevil sám před Ulreichem, ten mu ale dobře zmenšil úhel a míč za svá záda nepustil.

Domácí kapitán byl při chuti. Tentokrát přihrál Petsosovi, ani on si však na skvěle reagujícího Ulreicha nepřišel. Ve 24. minutě tak mohlo udeřit po spolupráci Hajnala s Bokou na opačné straně, druhý jmenovaný ovšem nedokázal zamířit přesně. Po půlhodině hry našel Tiffert přesným centrem hlavu Kouemahy, i jeho zakončení ale postrádalo přesnost. Před odchodem do kabin měl ještě příležitost Boulahrouz,i jeho zakončení však bylo žalostné.

Po obrátce se začali více zapojovat do hry také Švábi. Po rohovém kopu se podobně jako na konci první půle protlačil k míči Boulahrouz, výsledný efekt celé akce byl ovšem stejný jako v prvním případě. V padesáté druhé minutě už se však VfB radovalo. Hajnal prostrčil míč na Boulahrouze, ten posunul před branku, kam si naběhl Cacau a pohodlně zakončil - 0:1. Domácí ale ani inkasovaná branka nezlomila.

Stoprocentní příležitost ke srovnání skóre měl na kopačkách Shechter, z bezprostřední blízkosti ovšem pálil pouze do Ulreicha. A tak přišel další trest. Znovu se opakovala spolupráce Hajnala s Boulahrouzem, tentokráte si ovšem Holanďanův centr tečoval do vlastní sítě nešťastný Jessen - 0:2. Alespoň zkorigovat výsledek mohl znovu Shechter, s míčem u nohy ale příliš dlouho váhal, a tak nedokázal nabídnuté šance využít.

Autor: Jiří Vojík / kicker.de

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:4

Reagovat
smazaný uživatel

1:3

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele