31. kolo
14.04.2012 15:30 CET
0 : 2
(0:1)

Reportáž

Rudí ďáblové se znovu nedočkali výhry a podlehli Norimberku

Noční můra, převtělená v čekání na kýžené tři body, v podání Lauternu dále pokračuje - tentokráte si po vyrovnaném průběhu odváží výhru efektivnější Norimberk. Frankové se díky tomu mohou už snad definitivně uklidnit.

Der Club měl od samého začátku na Betzenbergu více ze hry, držel soupeře pod tlakem a vytvářel si jednu šanci za druhou. Hodně aktivní byl zejména pravý bek Timothy Chandler, jenž byl namočený hned ve dvou nebezpečných akcích, střílel také Pekhart, ale také on nedokázal správně seřídit svoje mířidla. Po dvaceti minutách se však taktovky chopil Lautern a měl také několik nadějných možností, zejména aktivní Sukuta-Pasu vzbuzoval pro obranu Franků neustálou hrozbu, ale v rozhodující chvíli stejně jako hlavičkující Abel neuspěl.

Po půlhodině hry nabíralo tempo z obou stran na obrátkách, hra se přelévala ze strany na stranu. To nejlépe dokumentovala 35. minuta: Schäfer musel zneškodnit ránu Fortounise, hned potom však na druhou stranu rozjel rychlý protiútok, na jehož konci byla nepřesná střela Maka. Těsně před pauzou už však z podobné situace udeřilo - Didavi za pomoci Frantze dopravil balón z hranice vápna skvělou ranou k tyči - 0:1.

Nedoléčený kapitán Tiffert se už do druhé půle nepodíval, jeho místo zaujal Petsos. A byl to právě on, kdo si po Makově akci vstřelil málem vlastní gól - děkovat může obětavému Sippelovi. Jinak se ovšem nic podstatného nedělo: FCK bojovalo povětšinou samo se sebou, naproti tomu Norimberk byl hlavně v ústraní. To se mu však nemuselo vymstít. Nejdříve hlavičkoval po standardce znovu Abel, potom se o slovo přihlásil střídající Wagner, ani jeden z nich ale na strážce bavorské svatyně nevyzrál! Konečné rozhodnutí padlo po akci Didaviho v 73. minutě, kdy zvýšil Pekhart už na 0:2.

Autor: Jiří Vojík / kicker.de

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

neni to jedno ?

Reagovat
smazaný uživatel

Sorry to měl být nový komentář

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Pegas

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele