24. kolo
25.02.2011 20:30 CET
2 : 1
(2:0)

Reportáž

VfL Wolfsburg - Borussia Mönchengladbach 2:1

Veliké uvolnění znamenal dnešní zápas pro Wolfsburg, který ukončil třízápasovou sérii bez bodu a poprvé vyhrál pod novým trenérem Littbarskim. Hlavní postavou utkání byl Diego, ten nejprve znovu neproměnil penaltu, poté se ale revanžoval dvěma góly a hosté i přes zlepšený výkon ze závěru klání již na bod nedosáhli.

Hosté nastoupili v nezměněné sestavě a plni optimismu po výhře nad Schalke, byl to ale domácí tým, který od počátku měl znatelně navrch. Vlci svého soupeře předčili po všech stránkách a znát byla především jejich bojovnost, zprvu však chybělo štěstí v zakončení. Po standardce Diega totiž hlavičkoval do tyče Mbokani a se svými střelami pak neuspěli jako Polák a Diego, tak znovu konžský útočník.

Po necelé půlhodině hry se do vápna probil Riether a po faulu Aranga se poroučel k zemi, načež sudí Drees neomylně ukázal na penaltový puntík. K němu se při absenci Helmese postavil Diego, jenže přestřelil a Wolfsburg tak neproměnil již čtvrtý pokutový kop v řadě! A mohlo být pro domácí hůře, o chvilku později totiž Reus našel Neustädtera, ten ale střelou z voleje branku netrefil.

Ve 36. minutě však již většina VW-Areny slavila, před aktivním Rietherem nepochopitelně ustoupili Daems s Dantem, domácí dříč přihrál na malé vápno, kde do protipohybu Baillyho zakončoval Diego - 1:0. Bývalá brémská modla byla při chuti a v poslední minutě prvního dějství to jen potvrdila, když přímý kop zakroutila k levé tyči a Vlci vedli 2:0.

Po změně stran se domácí stáhli, přesto měli ale i nadále jasně navrch a mohli definitivně rozhodnout, dvakrát ale ze vzduchu minul Mbokani a k neúspěšné hlavičce se dostal také Diego. V 74. minutě však přišly komplikace, když do té doby dobře hrající Polák nešikovně naskočil do Stranzla a penalta se kopala i na druhé straně, přičemž Daems si na rozdíl do soupeře vedl tak, jak se sluší a patří - 2:1.

V závěru tak bylo před Hitzem pořádné horko a jméno domácího brankáře s tím co do činění rozhodně nemělo. Deset minut před koncem švýcarský strážce tří tyčí vyškrábl tečovanou ránu Reuse a poté měl i štěstí, když se míč dostal k volnému Stranzlovi, který akrobaticky přestřelil. Na druhé straně ještě rozhodčí neuznali Kjaerovi regulérní branku, dánského obránce to ale stejně jako jeho spoluhráče mrzet nemusí.

Autor: Petr Vaněček

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Reus ty aj teraz ukážeš čo vieš?Musí chytať Bailly a nemôže dostať gol a musí viac ako 79% chytiť ktoré idú na bránku.Reus a Idrissou a vy musíte napríklad z troch striel dať aspoň jeden gol.De Camargo ty už môžeš hrať?Reus ty s Idrissoum máte už desať golov a aj s De Camargom už šestnásť golov.

Reagovat
smazaný uživatel

1:2 pre Monchengladbach Helmes 11min. Reus 15 min. a Idrissou 29min. Borussia Mönchengladbach fuj:VfL Wolfsburg VfL Wolfsburg - Borussia Mönchengladbach

1:2-alebo 0-1 vyhrajte to je to tak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Skóre:34:57 obrancovia by mali centrovať na Aranga a ten ba dal buď Idrissoumu alebo Reusovi.A pri rochových kopoch dávajte za šestnástku a tam kto má fakt jedovatú streľu ten nech vystrelí a dá gol!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
Tomtaf

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

0:1 Reus!!!

-reus je typ veľmi dobrého hráča má veľkú rýchlosť a dobrú techniku proti obrancom málo kto ho zastaví.

-bailly ty nemôžeš dostať gol!!

Reagovat
smazaný uživatel

prestan to uz brat....

Reagovat
klokan.paul

2:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele