11. kolo
07.11.2010 17:30 CET
6 : 0
(3:0)

Reportáž

VfB Stuttgart - Werder Brémy 6:0

Pořádnou ostudu si v závěrečném utkání jedenáctého bundesligového kola uřízli hráči Werderu Brémy. Svěřenci Thomase Schaafa celkem šestkrát inkasovali ve Stuttgartu, který se díky vysoké výhře dostal ze sestupového pásma.

Zkáza týmu od řeky Weser začala už v desáté minutě. Gebhart potáhl míč z poloviny hřiště až před šestnáctku soupeře, tam jej předložil naprosto volnému Ciprianu Maricovi, na jehož střelu ke vzdálenější tyči byl Wiese krátký.

I ve druhé brance měl prsty rumunský útočník. V jednatřicáté minutě opět vyškolil Silvestreho, když zatáhl míč k postranní čáře a v klidu odcentroval. Obrana hostí se náhle rozestoupilo, takže míč prošel až ke Cacauovi, který podruhé překonal bezmocného Wieseho.

Třetí gól švábského celku byl opravdovou pastvou pro oči. Běžela 45. minuta, Marica proti čtyřem soupeřům neztratil míč, naopak jej ještě do diagonály prostrčil volnému Gebhartovi, ten upřednostnil zájmy týmu před vlastními a předložil přihrávku Cacauovi, pro nějž nebyl problém doklepnout míč za Wieseho.

Skóre 3:0 pak ve druhém poločas domácí navýšili 23 minut po změně stran. Marica zkušeně počkal s přihrávkou, předložil ji Christianu Gentnerovi, ten si míč přehodil z levé nohy na pravou a propálil vše, co mu stálo v cestě.

I pátá branka VfB byla z kategorie nádherných. Opět u ní byl Marica, v 73. minutě našel hlavu nabíhajícího Georga Niedermeiera, jehož hlavičku dokázal Wiese vyrazit pouze do vlastní sítě.

Zmar hostů byl korunován čtyři minuty před konce, kdy se prosadil třetí obránce Stuttgart Arthur Boka. Reprezentant Pobřeží slonoviny převzal křižnou přihrávku od Harnika, obešel Wieseho a zakončil.

Autor: Daniel Polách / kicker.de

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
cerwi

Reagovat
HSV1887

Reagovat
smazaný uživatel

Snad jim to vydrží

Reagovat
Krausio_Real_M

jak koukám, bez özila to nejde

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele