19. kolo
23.01.2011 17:30 CET
2 : 2
(1:0)

Reportáž

TSG Hoffenheim - FC St. Pauli 2:2

Série čtyř venkovních zápasů bez bodu a vstřelené branky St. Pauli je u konce. Vítězství v Sinsheimu navíc ztratilo až v posledních minutách.

Pro domácí se utkání začalo vyvíjet dobře. Ve 29. minutě Boll propadl v souboji s Vorsahem a Rudy předložil míč Marvinu Compperovi, na jehož zakončení z bezprostřední blízkosti byl hostující brankář Kessler krátký.

Tento stav se svěřencům trenéra Stanislawského nepodařilo do poločasu změnit a Hoffenheim si tak do kabin odnášel jednogólový náskok, který však záhy po návratu ze šaten vzal za své.

St. Pauli svého soupeře rozebralo pěknou kombinací na jeden dotek, na jejímž konci byl Asamoah. Toho ale fauloval Vorsah, avšak než stačil sudí Dingert zapískat a nařídit přímý kop proti domácí brance, míče se chopil Max Kruse a umístěnou ránou k tyči vyrovnal.

Hosté tak ukončili svou mizérii na hřištích soupeřů a chtěli ještě více. V jednaosmdesáté minutě Oczipkův centr od postranní čáry nedokázal odvrátit nešťastník Vorsah, místo toho jej jen posunul k Asamoahovi, na jehož ránu pod břevno by byl krátký každý brankář na světě.

Domácí se ale přece jenom dočkali vyrovnání. Po sérii odrazů zpoza šestnáctky vypálil Alaba, jehož ránu mimo Kesslerův dosah tečoval spoluhráč Gunesch. St. Pauli si tak veze ze Sinsheimu bod.

Autor: Daniel Polách / kicker.de

Komentáře (1)

Přidat komentář
klokan.paul

1:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele