11. kolo
05.11.2010 20:30 CET
3 : 0
(1:0)

Reportáž

Schalke 04 - FC St. Pauli 3:0

Schalke se konečně střelecky probudilo a St. Pauli nasázelo tři góly, které jej alespoň do zítřka posunuly mimo sestupovou zónu.

Fanoušci si v Gelsenkirchenu mohli poprvé pořádně od plic zařvat už ve 14. minutě. Farfán podržel míč, naservíroval jej podél čáry nabíhajícímu Uchidovi, jenž svým centrem do šestnáctky hledat útočné duo Huntelaar - Raúl. Prvně jmenovaný ještě míč netrefil, nicméně za ním dobíhající španělská legenda už za Kesslera zakončit dokázala.

Aktivnější pak co se týče šancí bylo poněkud čekaně St. Pauli. Ve 24. minutě ale Oczipkovu výzvu zahodil Naki. Schalke se do konce poločasu prosadil už jen jednou, ve 37. minutě se ale Kessler proti Juradovi vyznamenal. Když pak v závěrečné pětiminutovce první půle zahodili šance na vyrovnání Naki ze sedmi metrů a Boll z velkého úhlu, šel domácí celek do kabiny s jednobrankovým náskokem.

Druhá uklidňující branka pro Magathovo stádo přišla jen osm minut po změně stran. Na rohový kop Jeffersona Farfána si naběhl Klaas-Jan Huntelaar a hlavičkou na vzdálenější tyč navýšil vedení na dvě branky. Vítězství pak v 81. minutě pojistil Raúl, když dorazil do branky Schmitzovu střelu vyraženou Kesslerem. Königsblauen tak podruhé v sezoně zvítězili.

Autor: Daniel Polách / kicker.de

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Předsezóooní nákupy

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele