32. kolo
30.04.2011 15:30 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

Hannover 96 - Borussia Mönchengladbach 0:1

A Hříbata se nevzdávají a nevzdávají, po týden starém vítězství nad mistrem si dnes odvezla všechny body ze hřiště třetího Hannoveru a dvě kola před koncem mají šanci jak na baráž, tak i přímou záchranu. Zato domácí mohou ještě dnes přijít o momentální třetí příčku.

Domácí favorit se od počátku snažil kontrolovat dění na hřišti a hrát si svojí hru, jenže se mu to příliš nedařilo a už v páté minutě mohl být rád za trvající bezbrankový stav. Gladbachští totiž předvedli rychlý útok přes levou stranu a hannoverský obránce Pogatetz situaci řešil kuriózně s pomocí brankové konstrukce. Chvíli nato se na druhé straně odhodlal ke střele Ya Konan, jeho pokus ale bez potíží zblokoval pozorný Brouwers.

Borussia byla lepším týmem a po půlhodině hry měla druhou větší příležitost, pozdější hrdina utkání Reus se z obtížné situace pokusil přehodit domácího brankáře Zielera, k úspěchu mu ale nějaký ten metr chyběl. Hannover měl štěstí ještě chvíli před přestávkou, kdy v té době již žlutý Pinto přejel Jantschkeho a mohl sudímu Fritzovi líbat ruce, že od něj nedostal druhou kartu znamenající předčasný odchod do šaten.

Po obrátce se již domácí jevili v lepším světle, jenže znovu zahrozili dřív Borussen, když Hanke uvolnil Reuse a ten ztroskotal na skvělém Zielerovi. O chvíli později se naskytla šance konečně i domácím, ostrou střelu Rausche ale pěstmi vyrazil dnes devatenáctiletý oslavenec ter Stegen. Poté sudí Fritz vyvážil své zaváhání také na hostující stranu, když Brouwers poslal v šestnáctce k zemi Abdellaoueho zákrokem, který by se dal označit za penaltový.

Jinak ale měli navrch hosté z Porýní, za něž z přímého kopu těsně minul Reus a Idrissou hlavičkoval do břevna, v 76. minutě se ale již dolnosaská hráz protrhla. Reuse nikdo z protihráčů pořádně neatakoval, gladbachský klenot tak vystřelil a jeho rána skončila v pravém horním růžku branky - 0:1. Stejný hráč chvíli nato odmítl přidat pojistku, jelikož ale v závěru dvakrát přestřelil hostující svatyni Stoppelkamp, nemuselo ho to vůbec mrzet.

Autor: Petr Vaněček / kicker.de

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:1 hanover doma neztraci

Reagovat
smazaný uživatel

Súhlas Gladbach je slabí fuj Gladbach fuj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Gladbach Raz trafia bránu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Veselac

1, dobrej kurz

Reagovat
smazaný uživatel

2:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele