10. kolo
30.10.2010 15:30 CET
1 : 3
(1:1)

Reportáž

FC St. Pauli - Eintracht Frankfurt 1:3

Frankfurt už páté utkání v řadě neprohrál a minimálně do konce utkání Leverkusenu se usídlil na 3. místě tabulky. Naopak St. Pauli se přiblížilo k sestupovým vodám.

Vítězství hesenského celku se ale v Hamburku nerodilo lehce. Svěřenci Michaela Skibbeho dokonce od páté minuty prohrávali. Nikolov neudržel centrovaný míč, ten se dostal k Zambranovi, jehož dorážku se podařilo Russovi vychýlit pouze tak, že nadále mířila na branku. Toho využil peruánský obránce, jenž míč mířící za koncovou čárou ještě akrobaticky směrem za brankovou čáru. Na ní nedokázal zasáhnout Franz.

Hosté se vyrovnání dočkali až tři minuty před pauzou a opět u toho byl Carlos Zambrano. Jeho zákrok proti Gekasovi v šestnáctce byl sudím Marcem Fritzem posouzen jako faul, následovala tedy penalta. Té se ujal sám postižený Theofanis Gekas a brilantně do pravého horního rohu proměnil. Do kabin tak oba týmy šly za nerozhodného stavu 1:1.

Na vítěznou branku hosté od Mohanu čekali do 70. minuty. Schwegler krásným nákopem z vlastní poloviny našel Gekase, jenž si v šestnáctce elegantně zpracoval míč a poslal jej za Kesslerova záda.

Domácí se sice ještě snažili o odpověď, jakékoliv debaty ale v posledních sekundách ukončil Caio, jenž hlavou poslal do sítě volný kop Tzavellase. Do utkání se také alespoň jako střídající hráč zapsal Martin Fenin, jenž v 90. minutě na hrací ploše nahradil hrdinu Gekase.

Autor: Daniel Polách / kicker.de

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele