7. kolo
02.10.2010 15:30 CET
1 : 1
(0:1)

Reportáž

Borussia Mönchengladbach - VfL Wolfsburg 1:1

Utkání v Borussia-Parku mělo vcelku překvapivý průběh, domácí Gladbach totiž proti rozjetému Wolfsburgu dominoval snad po celý průběh zápasu. Spokojit se ale přesto musel jen s remízou 1:1, kterou navíc musel ve druhé půli zachraňovat Marx.

Borussia hrála prim od samého začátku a hlavně ve středu hřiště soupeře jasně přehrávala. Už ve třetí minutě napřáhl Bobadilla a Benaglio v hostující svatyni musel hned předvést povedený zákrok. Další souboj těchto dvou hráčů přišel po čtvrthodině hry a domácí útočník tentokrát neuspěl s hlavičkovým pokusem, švýcarského brankáře Wolfsburgu pak z míry nevyvedla ani střela Aranga.

Vlci vyjma Diegovy zblokované rány dlouho nic nepředvedli, v 27. minutě ale přesto šli do nezaslouženého vedení. Diego se pokusil o nůžky a trefil jen Levelse, odražený míč si ovšem našel Kahlenberg a uklidil ho pod břevno - 0:1. Pro Mönchengladbach nemohl být průběh zápasu více nešťastný - šance Reuse vyzněla naprázdno a do půle navíc musel se zraněním střídat Herrmann.

Po přestávce ale domácí tým opět zažehl motory a byl lepší, což ovšem stejně jako v první půli nezužitkoval hlavičkující Bobadilla po centru Aranga. Wolfsburská defenziva byla i nadále nejistá a v 65. minutě inkasovala, když po centru Levelse sice netrefil míč Arango, za ním číhající Marx ale už měl snadnou pozici a hlavičkou srovnal na 1:1.

Hosté pak přišli o zraněného Benaglia, jeho náhradník Hitz měl ale štěstí, když za něj v hodině dvanácté zaskočil Kjaer. Poslední domácí příležitost měl střídající de Camargo, hlavičkou ale branku o chloupek minul a v Porýní se tak body dělily.

Autor: Petr Vaněček / kicker.de

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Aspon bod s Wolfsburgem dobře

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele