33. kolo
07.05.2011 15:30 CET
2 : 0
(0:0)

Reportáž

Borussia Mönchengladbach - SC Freiburg 2:0

Mönchengladbych zásluhou pozdních gólů Hankeho a Reuse přehrál Freiburg a plně taky využil zaváhání svých nejbližších konkurentů. Hříbata tak na barážové pozici vystřídala Frankfurt a zároveň se bodově dotáhla na Vlky, kteří o skóre zaujímají poslední místo zaručující přímou záchranu.

Domácí začali ihned od úvodu velmi aktivně. Neuběhla ani minuta hry a Idrissou trefil z dobré pozice boční síť. To bylo ale na dlouhou dobu všechno. Další možnost přišla v jedenácté minutě a byli to překvapivě hosté. Cissé obešel v pokutovém území Danteho a následně vypálil, ale ter Stegen si s jeho přízemní ranou poradil.

Ve 29. minutě rozehrával standardní situaci ze zajímavé pozice Arango, ale Baumanna výrazněji ohrozit nedokázal. Ve 39. minutě zablokoval Dante nejprve střelu Cissého, následně srazil ránu Makiadiho a potom i napodruhé obral o míč Cissého. Minutu před koncem prvního poločasu mohlo z ničeho nic nečekaně udeřit, Dante nakopl do pokutového území dlouhý míč, Baumann situaci podcenil, ale naštěstí pro něj se balón odrazil od tyče zpátky do hřiště.

Po změně stran měli znovu velkou příležitost hosté, Rosenthal našel Cissého, jenž neváhal a z úhlu vypálil, ale ter Stegen byl pozorný a vyrazil na roh. Po hodině hry rozehrával standardní situaci Reus, ale ani jeden z trojice Idrissou, Stranzl a Dante nedokázal usměrnit míč do branky. V 66. minutě viděl za zákrok na Idrissoua druhou žlutou kartu Toprak a musel tak předčasně odejít do kabin. Za čtyři minuty našel Jantschke v dobré pozici Idrissoua, ale ten mířil vedle. Ten samý hráč se ocitl v dobré příležitosti i o chvíli později, ale ani tentokrát nedokázal zamířit mezi tři tyče.

Za dalších sedm minut využil Hanke chyby Schustera a z hranice pokutového území prostřelil Baumanna - 1:0. O dvě minuty později našel Hanke přesným pasem z vlastní poloviny Reuse, ten s míčem udělal pár kroků a parádní ranou zvýšil na 2:0. Minutu před koncem mohl ještě snížit Cissé, ale parádním volejem trefil břevno a mladičký ter Stegen si tak připsal už třetí čisté konto v řadě.

Autor: Jiří Vojík / kicker.de

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

IDRISSOU ZACHRANI BORUSSII V LIZE 1-0. MOC BYCH CHTEL ABY SPADL WOLFSBURG

Reagovat
smazaný uživatel

Idrissou Idrissou Idrissou!!!Gladbach vyhrá 2:0 Favre im poriadne pomohol goly:11min.Idrissou 20min.Idrissou

Reagovat
smazaný uživatel

Kde dávajú zápas?

Reagovat
Ebola SVK

Jendrišek Jendrišek ....chlapec neštastný.....že by mal na druhú bundesligu

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele