6. kolo
25.09.2010 15:30 CET
1 : 2
(1:1)

Reportáž

Bayern Mnichov - 1. FSV Mainz 05 1:2

Spanilá jízda Mainzu pokračuje! Ani úřadující mistr Bayern nedokázal zastavit neohroženou družinu Thomase Tuchela a před vlastním publikem jí podlehl 1:2.

Již začátek utkání byl na šance bohatý. Ale Olić, Allagui, Schweinsteiger či Szalai ve svých úvodních šancích neuspěli. Ačkoliv se Mainzu nedařilo moc dobře kombinovat, ve čtrnácté minutě se vymanil z tlaku a šel do vedení. Rychlý protiútok hostí završila přihrávka hrdiny posledního utkání Holtbyho na naprosto volného Samiho Allaguie, pro nějž nebyl problém patičkou překonat překvapeného Butta.

Bayern se ale nenechal od své aktivní hry odradit a ihned se pokoušel o odpověď. Nicméně van Bommel společně se Schweinsteigerem dělali na jejich zvyky až moc chyb a trio Müller, Klose, Olić moc nebylo vidět. Polský rodák Klose se poprvé ukázal až ve 41. minutě, když po centru Kroose trefil hlavou břevno.

I přes nezdary se Bayernu povedl ještě do poločasu vyrovnat. Van Bommelův nákop ze středového kruhu se snažil stoper Bo Svensson vychýlit z dráhy Oliće, což se mu povedlo, ale tak nešťastně, že hlavou poslal míč za záda Wetkla, jehož pozdější skluz už byl neúspěšný. Domácí tak vyrovnali a ani nevěděli jak.

Druhá půle na šance moc bohatá nebyla. Hra se do starých kolejí vrátilo zase až po pětadvaceti minutách druhé části. Jenomže jak van Bommel, tak i Klose s Gómezem nedokázal skvělého Wetkla překonat.

A tak přišla chvíle maďarského mladíka Adama Szalaie. Schürrle ukličkoval dva statické obránce Bayernu, předal míč právě na Szalaie, ten se s ním otočil a zakončil krásně k levé tyči Buttovy branky. Mainz si pak už vítězství nenechal ujít a prodloužil šňůru triumfu na šest zápasů.

Autor: Daniel Polách / kicker.de

Komentáře (10)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Vidláci z Bayernu dostanou tak 2 3 :0

Reagovat
Tomtaf

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

Na Mainz je dost lakavy kurz...

Reagovat
smazaný uživatel

3:0 Fc Bayern

Reagovat
smazaný uživatel

poradíte mi prosim někdo kde to můžu sledovat online? to co sem našla, mi nefunguje

Reagovat
smazaný uživatel

Dotazy pis v zalozce LIVESCORE, protoze v prubehu zapasu na reportaz nikdo nekouka.

Reagovat
smazaný uživatel

děkuju, o to sem se právě snažila, ale nikdo si toho nijak nevšímal

Reagovat
smazaný uživatel

Paráda Mainz

Reagovat
smazaný uživatel

to snad není možný!!!!!!!!!!! Van Gaal to musí zastavit FC BAYERN

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele