7. kolo
02.10.2010 15:30 CET
2 : 1
(0:0)

Reportáž

1. FC Norimberk - Schalke 04 2:1

Schalke se sice postupně zvedá, na bodový zisk ze hřiště soupeře ale stále čeká marně. Königsblauen dnes zavítali do Norimberku, kde branky padaly až po změně stran a z vítězství 2:1 se radovali domácí, kteří se na rozdíl od soupeře dostali do klidnějších vod.

Domácí v duelu dvou několikanásobných mistrů z první poloviny 20. století vsadili na defenzivu a štěstí zkoušeli z kontrů, které se ale hostující obraně dařilo velmi rychle utnout. Schalke drželo míč a také mělo první šanci, ale Huntelaara na poslední chvíli skluzem odzbrojil Nilsson. Na druhé straně musel Neuer zasahovat jen proti Schieberově pokusu z dálky, jinak se ale nic zaznamenáníhodného v prvním poločase nestalo.

Fanoušci si tak přišli na své až ve druhém dějství a ti domácí slavili poprvé v 53. minutě, kdy sice ještě branka nepadla, ale za faul na Schäfera obdržel druhou žlutou Jones a S04 tak dohrávalo o deseti. I přesto ale mělo blíž k vedoucí brance, když domácí kapitán Wolf zahrál rukou, avšak sudí Fritz o ní neměl ani potuchy. Příležitosti navíc měli střídající Rakitić a také znovu Huntelaar, jenže neproměnili a brzy je to mohlo začít mrzet dvojnásob.

V 62. minutě se v souboji dvou mladíků prosadil Schieber před Papadopoulose a následně nahrál Frantzovi, který balon uklidil k pravé tyči - 1:0. Der Club držel všechny trumfy, jenže jich využít nedokázal a naopak vcelku brzy inkasoval. Probíhala 74. minuta, když po sólu nacentroval Farfán na Huntelaara, který potvrdil své střelecké kvality - 1:1. V závěru zápasu ale nakonec měli navrch domácí a v hlavní roli byl Wolf, který nejprve trefil jen brankovou konstrukci, v 84. minutě si ale po další standardce vedl lépe a zajistil Norimberku cenné vítězství 2:1.

Autor: Petr Vaněček / kicker.de

Komentáře (2)

Přidat komentář
Ebola SVK

no čo si ty za koko....Slovenský hokej na fair play úrovni ? blbečku rovno napíš nech ti pošlú stovku ty vsadíš za nich a výhru im pošleš ....čo si budeme klamať korupcia je všade , ale neboli to Slováci čo ich česká polícia nedávno pretiasala v TV

Reagovat
smazaný uživatel

tohohle kret*na ani neřeš. Píše to pod všechny včerejší jen trochu zajímavé zápasy. Jen doufám, že mu na tu ptákovinu nikdo nenaletěl

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele