3. kolo
23.08.2009 17:30 CET
3 : 0
(2:0)

Reportáž

Werder Brémy - Borussia Mönchengladbach 3:0

Bezpečně zvládl Werder svůj druhý domácí zápas, s Gladbchem se díky dvou brankám Pizzara, které v závěru doplnil ještě Naldo, vypořádal snadno 3:0. Mönchengladbach po nadějném úvodu výkonem naopak trochu zklamal a připsal s první prohru.

Hosté na začátku sázeli na pevnou defenzvu a možnost rychlých brejků do chatrné domácí obrany. Plán jim z počátku vycházel na výbornou, první dvacetiminutovka nabízela stále stejný obrázek marnýh útočných snah v podání domácích. Ve 21. minutě se ale mělo všechno změnit, Özilův centr se za přispění Heimerotha dostal ke staronové posile Pizzarovi a ten se, jako už mnohokrát, nemýlil.

Do té doby dobře hrající Gladbach obdržený gól vykolejil, postupem času se hosté, i díky pasivitě domácích, vzpamatovali a ozvali se i směrem dopředu. Ve 37. minutě se dokonce míč ocitl v domácí brance, Matmour však zakončoval z postavení mimo hru. Werder odpověděl efektivitou, po Fritzově centru se znovu trefil Pizzaro.To už probudilo i Werder a ten se začal konstruktivně valit dopředu, poslední pětiminutovka se odehrála ve znamení tlaku Brém, dva góly však nakonec byly vším, co domácí dokázali z prvního poločasu vytěžit.

Druhou půli načal Gladbach stejně roztřeseně jako ukončil tu druhou. V 56. minutě pohrdl šancí po Marinově akci Özil. O jedenáct minut později zahrozili i hosté, Wiese ale byl na svém místě. Zbytek druhého poločasu už se jen dohrával, až ke konci po Özilvě parádním přímém kopu završil skóre a tím i celé dnešní dění Naldo.

Autor: Jiří Krejčí / kicker.de

Komentáře (1)

Přidat komentář
cerwi

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele