8. kolo
03.10.2009 15:30 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

VfL Bochum - VfL Wolfsburg 1:1

Třiadvacet zápasů Wolfsburgu bez jediné remízy je už minulostí. Domácí Bochum se dokonce dostala do vedení, nicméně úřadujícího mistra zachránil Edin Džeko.

Ačkoliv Bochum, jíž zřejmě pomohla změna trenéra, začala aktivněji, do první šance se dostali hosté prostřednictvím Misimoviće. V 19. minutě se však mohli domácí zřejmě po právu vztekat, neboť po souboji s Benagliem šel k zemi Epallé, ale sudí Drees penaltu neodpískal, naopak udělil Kamerunci žlutou kartu za filmování.

S rostoucím časem byli Vlci nebezpečnější, Gentner po kombinaci celého týmu po půlhodině hry minul branku Bochumi. O deset minut později pak dostal Džeko krásný pas, který na poslední chvíli zlikvidoval Maltritz. To bylo z prvního poločasu vše.

Druhou půli začala Bochum skvěle. Fuchsův centr od levé lajny do pokutového území, kde našel Vahida Hashemiana, jenž dokázal v hlavičkovém souboji přeskočit Ricarda Costu a poslal vestfálské do vedení. Wolfsburg vypadal zjevně otřesený a z gólu se ještě dlouho probíral, pomohla mu ale hloupost domácího Epallého, jenž dostal zbytečnou druhou žlutou kartu.

Až do 75. minuty se čekalo na jakoukoliv odpověď, hned ta první byla gólovou - Ziani podobně jako Fuchs odcentroval z levé strany a našel dvojici Martins - Džeko, z nichž byl důraznější byl prve jmenovaný a vyrovnávací hlavička byla jeho. V závěru Wolfsburg svého soupeře drtil, jenže Martinsova střela se odrazila od obou tyčí ven do hřiště, a tak utkání skončilo smírně.

Autor: Daniel Polách / kicker.de

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

02

Reagovat
smazaný uživatel

0-2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele