21. kolo
06.02.2010 15:30 CET
2 : 1
(2:0)

Reportáž

TSG Hoffenheim - Hannover 96 2:1

Po sedmi zápasech bez vítězství se Hoffenheim dočkal a v domácím prostředí zaslouženě porazil 2:1 Hannover. TSG svoji převahu zúročilo v závěru první půle, po změně stran sice hosté vykřesali naději, ale jinak znovu zklamali a i ve čtvrtém jarním zápase nezískali ani bod.

Oba týmy začaly hodně opatrně, a s výjimkou Koného střely nad branku ze sedmé minuty, jako kdyby se prvních dvacet minut ani nehrálo. Poté se dostali ke své hře favorizovaní domácí, za něž jako první nebezpečně hlavičkoval Ibišević. Hosté poté sice měli dvě slepené šance, v nichž Élsona i Andreasena zneutralizoval Hildebrand, následně ale již došlo na hoffenheimskou radost.

V 35. minutě předvedl na levé straně pěknou akci Obasi, jehož následnou pobídku poslal z voleje k pravé tyči Eduardo - 1:0. Šlo vůbec o první vstřelený gól TSG v tomto kalendářním roce a hned takto krásný. Pět minut nato navíc následoval další, když Eduarda fauloval na kraji pokutového území Schulz a následnou penaltu proměnil Salihović. Tím stanovil poločasové vedení svého týmu na 2:0.

Po změně stran domácí pokračovali v tlaku a v 52. minutě mohli rozhodnout, ale Ibišević našel svého mistra v dobře chytajícím Fromlowitzovi. Pět minut nato neuspěl znovu Ibišević, kterého krásně uvolnil Maicosuel, poté již přišla komplikace. Hannover dostala do hry akce dvou lednových posil, Élson nahrával a Koné zakončoval - 2:1. Další šance si ale Dolnosasové již nevypracovali a potvrdili, že to se záchranou budou mít extrémně složité. Na hoffenheimské straně se jen těsně neujaly přímý kop Salihoviće a Ibiševićův pokus, na výhru to dnes ale stačilo.

Autor: Petr Vaněček / kicker.de

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

konečně se TSG probralo....;)mohli vyhrát mnohem víc jak 2:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele