1. kolo
08.08.2009 18:30 CET
1 : 1
(1:1)

Reportáž

TSG Hoffenheim - Bayern Mnichov 1:1

V Hoffneheimu se mohou radovat - po průměrném utkání, jež zdaleka nedostálo předpokladům, totiž odchází domácí TSG 1899 neporaženo, na mnichovském Bayernu udolalo remízu 1:1, nutno však říci, že zaslouženou. Kouč Bayernu překvapivě nasadil do ofenzivní zálohy Baumjohanna místo Müllera, na druhé straně chybějícího Ba nahradil Obasi.

První šanci si vypracovali hosté, ve 4. minutě střílel ze střední vzdálenosti Altintop, Hildebrand si ale poradil. Domácí dále určovai tempo hry, v 10. minutě pak dokonce vstřelili branku, k nevoli domácích příznivců vak rozhodčím Rafatim nebyla uznána, nebylo totiž stoprocentně patrné, zda balon po Šimunićově hlavičce přešel plným objemem brankovou čáru.

Dlouhých patnáct minut se poté neodehrálo nic pamatováníhodného, když Bayern předvedl první smysluplnou ofenzivní akci a hned skóroval. V 25. minutě Altintop skvěl vysunul Pranjiće, ten nacentroval a Olić s jistotou zakončil - 0:1. Obdržený gól domácí paralizoval, hosté převzali kontrolu nad hrou a do ničeho TSG nepouštěli. Ve 40. minutě pak svou šanci neproměnil Goméz.

Hoffenheim však odpověděl, jak nejlépe mohl - ve 41. selhala pravá strana bavorské obrany, Ibisević sklepl Obasimu a ten svou šancí nepohrdl a vyrovnal. Do kabin tak hosté odcházeli se svěšenou hlavou.

Hostující hráči si v kabině zajisté mnohé vyslechli, do druhého poločasu tak vstoupili s ukázkovou vervou - hned v 52. minutě měl obrovskou šanci Baumjohann, Schweinsteigerův centr však nezužitkoval dobře. V 61. minutě hrozil Bayern z protiútoku, Hildebrand však pozorně zasáhl. Tři minuty nato se z ostrého úhlu neprosadil Goméz.

Ojedinělou ofenzivní akcí odpověděl v 67. minutě Hoffenheim, Ibisevićovi se však nevedlo. Dalším pamětihodným okamžikem už pak bylo pouze závěrečné hvízdnutí sudího Rafatiho a stejně jako v minulém roce se Hoffenheim s Bayernem v Sinsheimu rozdešel smírně, tentokráte po výsledku 1:1.

Autor: Jiří Krejčí

Komentáře (10)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Jsem plnej očekávání a teším se NA GIGANTA jak bude válet pod Van Galem FC BAYERN MUNCHEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 0:3 BAYERN

Reagovat
smazaný uživatel

jasna remíza...tip 0:0

Reagovat
smazaný uživatel

2

Reagovat
Tomtaf

3:2

Reagovat
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

TSG letos nevidím nikde vysoko, na úvod s takovýmto soupeřem a se spoustou zraněných hráčů by si měl Olič-Goméz pohrát,

tip-0:2

Reagovat
smazaný uživatel

3:1 a Ibisevič dá 2golý

Reagovat
smazaný uživatel

dvojka jak víno 0:2 (Olič 2)

Reagovat
smazaný uživatel

over

Reagovat
smazaný uživatel

Zase Rensing.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele