11. kolo
01.11.2009 15:30 CET
0 : 1
(0:1)

Reportáž

SC Freiburg - TSG Hoffenheim 0:1

Hoffenheim na třetí pokus v historii dokázal bodovat na hřišti Freiburgu a hned z toho jsou tři body. TSG ovládlo první půli, na jejímž konci vstřelil Maicosuel jediný gól zápasu, a po změně stran již si výsledek pohlídalo, díky čemuž se posunulo na pátou příčku.

Úvod patřil jednoznačně hostům, kteří na domácí tým vyrukovali velmi agresivně a donutili ho k četným ztrátám míče. První příležitost měl ve čtvrté minutě Maicosuel, kterému nahrál Ibišević, ale mladý útočník Hoffenheimu se zatím jen zastřeloval. Hrálo se ve velkém tempu, byť z domácí strany kazily hru mnohé nepřesnosti.

Hosté svého protivníka během úvodní pětačtyřicetiminutovky takřka k ničemu nepustili, naopak takový Ibišević měl hned třikrát možnost poslat svůj tým do vedení. Bosenský kanonýr byl ale dvakrát zblokován a ve 38. minutě ho pro změnu vychytal Pouplin. O minutu později ale Ibišević společně s Eduardem připravili míč Maicosuelovi, který z hranice pokutového území trefil přesně pravý roh branky a stanovil tak poločasové vedení hostí.

Po obrátce přišli na hřiště domácí Makiadi s Reisingerem a hře Freiburgu jen prospěli. Ovšem dříve, než se domácím naskytly příležitosti, mohli potvrdit z brejků vedení hosté, ale pokus Salihoviće zneškodnil Pouplin a střelám Eduarda a Ibertsbergera kousek chyběl. Po hodině hry už se dostalo ke slovu SCF, po centru Bastianse ale hlavičkoval z dobré pozice Idrissou nad branku.

V 80. minutě uvolnil Idrissou Reisingera, jeho rána z voleje ale o chloupek Hildebrandovu svatyni minula. Na opačné straně hřiště měl Pouplin co dočinění s Eduardem a poté se střídajícím Vukčevićem, oba hoffenheimské střelce sice na uzdě udržel, ale platné mu to moc nebylo - pátou porážku Freiburgu v řadě tím neodvrátil.

Autor: Petr Vaněček / kicker.de

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Hoffenheim musíííí 1:3

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele