4. kolo
29.08.2009 15:30 CET
0 : 1
(0:1)

Reportáž

Hannover 96 - TSG Hoffenheim 0:1

Hannover smolně prohrál s TSG Hoffenheim, byť byl v průběhu zápasu lepším celkem. Doplatil tak na neefektivitu v zakončení, protože velké kvantum šancí spálil, zatímco jeho soupeř potrestal jediné větší zaváhání domácího celku.

První vážnější akci zápasu rozjel český reprerezentant Jiří Štajner, který krásným lobem za obranu našel zcela volného spoluhráče Ya Konana. Ten sice dobře mířil, ale Timo Hildebrand konečky prstů vytáhl jeho střelu na zadní tyč, od které se míč odrazil zpět do hřiště.

Ya Konan nadále hýřil aktivitou, avšak dvakrát z dobré pozice mířil opět nepřesně. A tak platilo nedáš - dostaneš. Ve 40. minutě si Carlos Eduardo na levé straně hřiště vtipně narazil se Sejadem Salihovićem a z úhlu nekopromisně zamířil do bližší šibenice. I zkušený Robert Enke byl proti této střele bezmocný - 0:1.

Druhá půle příliš vzruchu nepřinesla. Domácí se sice snažili zvrátit nepřízeň osudu, avšak chyběla jim větší přenost ve finální fázi. Ya Konan se sice jednou dostal k nebezpečné ráně, avšak ta mířila pouze do středu brány. Utkání tak skončilo výhrou Hoffenheimu, ale Hannover si za svůj výkon alespoň bod zasloužil.

Autor: Jaromír Eybl

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele