17. kolo
19.12.2009 15:30 CET
2 : 2
(1:1)

Reportáž

Eintracht Frankfurt - VfL Wolfsburg 2:2

Wolfsburg veze z Frankurtu pouze bod a přezimuje tak na stejné příčce, jako minulý rok. Hosté museli dotahovat po brance Franze, ještě do poločasu se o vyrovnání postaral Džeko. V 67. minutě jim pak vedení vystřelil kapitán Josue, do deseti minut však srovnal na konečných 2:2 Meier a Eintracht si s Vlky body rozdělil.

Na Mohanu mrzlo od první minuty a i hráči na trávníku se museli nejdříve rozehrát. To se jim povedlo v prvních deseti minutách a v 11. už velice nebezpečně střílel Teber, Benaglio si vak nakonec věděl rady. Vlci byli i dále neškodní, až v 18. minutě řešil Grafite špatně situaci tváří v tvář Nikolovovi. Pár sekund na to z úhlu střílel Džeko, domácí gólman se o jeho střelu postaral a dokázal zamezit i Grafiteho dorážce.

Dvě minuty na to Ziani v pokutovém území našel Johnsona, Nikolov však stále byl v permanenci. Domácí postrestali hostující impotenci o pět minut později, ve 26. minutě si na přímý kop naskočil stoper Franz a třetím gólem ve třetím zápase po sobě dal na 1:0. Wolfsburg se k odpovědi nejdříve příliš neměl, v 37. minutě však Gentner vymyslel chytrou přihrávku na Džeka a bosenský střelec se zase jednou nemýlil - 1:1. Za dvě minuty znovu, tentokráte však jen symbolicky, hrozil Džeko.

Do druhé půle už oba týmy vstoupily značně zahřátějším dojmem, už po 50 sekundách znovu Džeka vychytal Nikolov. V 51. minutě se na druhé straně předvedl Benaglio. Minuty ubíhaly a navzdory počáteční aktivitě obou mužstev, teď už jakoby hráčům byla spíše pořádná zima. Přesto se však ještě do konce dvakrát měnil stav, nejprve v 69. minutě Džeko vrátil balon Josuému a hosté vedli. Deset minut na to střílel Liberopoulos, Benaglio vyrážel k Meierovi a ten vyrovnal. Utkání se poté dohrávalo v tempu vskutku mrazivém a i přes nepříliš pohledný herní projev obou mužstev se diváci dočkali 4 branek při remíze 2:2.

Autor: Jiří Krejčí / kicker.de

Komentáře (3)

Přidat komentář
diastan

1 - 2

Reagovat
smazaný uživatel

konečne hral pekarík v základee..ale chcem ho do DORTMUNDU to je moje muzstvo..a toho roku bude LM s takym mladym kadrom....idu hore :)

Reagovat
smazaný uživatel

konečne hral pekarík v základee..ale chcem ho do DORTMUNDU to je moje muzstvo..a toho roku bude LM s takym mladym kadrom....idu hore :)

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele